Παρασκευή, 29/03/2024 | 09:16

Στις ομορφιές της Πρέβεζας «ταξίδεψε» τους τηλεθεατές του «Βεργίνα TV» ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος

634 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/06/2021, 10:54 μμ | 0 σχόλια

Στις παραλίες, τα ιστορικά μνημεία, τα αξιοθέατα και τις μοναδικές γεύσεις της Πρέβεζας «ταξίδεψε» τους τηλεθεατές του «Βεργίνα TV» ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος φιλοξενούμενος της εκπομπής «Τα λέμε» με την Χριστίνα Τσόρμπα.
Ο κ.Γεωργάκος αναφέρθηκε στις εξαιρετικές σχέσεις που ανέκαθεν διατηρούσαν Πρέβεζα και Θεσσαλονίκη- και οι οποίες ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο με την κατασκευή της Εγνατίας Οδού που μείωσε σημαντικά τις αποστάσεις- δίνοντας έτσι το «έναυσμα» να ξεκινήσει μια εικονική περιπλάνηση στην Πρέβεζα αλλά και την ευρύτερη περιοχή.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας έδωσε έμφαση στην «πιστοποίηση» της παραλίας του Μονολιθίου ως μια από τις ασφαλέστερες της Ευρώπης αναφορικά με τον covid 19, ενώ «παρουσίασε» την ομορφιά και των άλλων ακτών, την μοναδικότητα του Αμβρακικού , την σπουδαιότητα των αρχαιολογικών χώρων και τον πλούτο των γεύσεων που προσφέρει στους επισκέπτες της η Πρέβεζα, το «νησί της Ηπείρου».
Όμως ο κ. Γεωργάκος δεν στάθηκε μόνο εκεί. Αναφέρθηκε στο κομμάτι των υποδομών και των έργων, στις ψηφιακές καινοτομίες που δημιουργεί μέσω της συνεργασίας του με την Cisco αλλά και την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Σχεδιασμού.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας δήλωσε αισιόδοξος ότι η Πρέβεζα θα βρεθεί στο επίκεντρο θετικών εξελίξεων απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να την επισκεφθούν και να περάσουν ασφαλείς, ελεύθερες, και αξέχαστες διακοπές.

Aκολουθεί ο σύνδεσμος με τη συνέντευξη https://youtu.be/6ViF95dIbTw

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα