Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:28

Πρέβεζα: Μας είχε λείψει το Λούνα Πάρκ- Ο κόσμος διασκεδάζει με την ψυχή του!

2981 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/06/2021, 9:05 πμ | 0 σχόλια

Το Σάββατο 19 Ιούνη, άνοιξε ξανά τις πύλες του το Λούνα Πάρκ στο λιμάνι της Πρέβεζας, δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Το μέχρι πρόσφατα σκοτεινό σημείο της πόλης της Πρέβεζας, γέμισε με τα φώτα της διασκέδασής του, ολόκληρη την περιοχή και ομόρφυνε ακόμα περισσότερο, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι γονείς που απευθυνόμενοι στη διεύθυνση του Λούνα Πάρκ, έλεγαν: “Μας λείψατε, μπράβο σας.”

Είναι εξαιρετικά δύσκολο αν όχι απίθανο, σε ολόκληρη τη χώρα, αν ψάξει να βρει κανείς, την ποιότητα των παιχνιδιών που διαθέτει το Λούνα Παρκ της Πρέβεζας.


Και για όλα αυτά φυσικά φροντίζει ο “δικός μας άνθρωπος” ο κ. Διονύσης Μεταξάς και οι συνεργάτες του.

Τόσες δεκαετίες έρχεται στην Πρέβεζα ο Σάκης και έχει μπει στις καρδιές μας και στη ζωή μας, είναι ο δικός μας άνθρωπος, που αγάπησε την Πρέβεζα και η Πρέβεζα τον αγάπησε.

Αυτός και οι συνεργάτες του, τα εξαιρετικά παιδιά που εργάζονται στο Λούνα Πάρκ, βγάζουν ασπροπρόσωπη την περιοχή μας, στους χιλιάδες των επισκεπτών μας.

Ένα από τα υπέροχα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Σάκη, όχι απλά ως επαγγελματία, αλλά ως… μετρ του είδους, είναι ότι δεν είναι στατικός, εξελίσσεται και εξελίσσει και τη δουλειά του.

Δείγμα ότι φέτος το Λούνα Πάρκ, έχει νέα παιχνίδια, νέες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Η αλήθεια αποτυπώθηκε στις ατάκες των γονιών, όταν έλεγαν ότι μας είχε λείψει το Λούνα Παρκ, εκεί μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν με τη ψυχή τους.

Και τώρα που άνοιξε και το Λούνα Παρκ, είναι βέβαιο ότι το καλοκαίρι μπαίνει στα ενδότερά του.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή διασκέδαση στο Λούνα Παρκ της Πρέβεζας!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα