Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:48

Πρέβεζα: Άγγελε-Ελευθερία, να ζήσετε, να ευτυχήσετε και καλούς απογόνους!

2222 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/06/2021, 12:39 μμ | 0 σχόλια

Όρκους αιώνιας αγάπης έδωσαν την Κυριακή 6 Ιουνίου στον Ειδυλλιακό χώρο του Βοτανικού κήπου Πρέβεζας ο Άγγελος Πουλίσης και η Ελευθερία Μίνγκου!

Τον άγγελο και την Ελευθερία που παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο πάντρεψε ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους μάρτυρες (κουμπάρους) του ζεύγους ήταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο Δημήτρης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός και χαίρει εκτίμησης στην Πρέβεζα, αφού έδωσε τις ευχές του στο ευτυχές ζεύγος και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις προσπάθειες του Άγγελου και των άλλων παιδιών για το FOB Ακτίου!

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης, προχώρησε με έναν γλυκό τρόπο τη διαδικασία του γάμου, όπως αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις.








Στο τέλος το ζεύγος φωτογραφήθηκε μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, δέχθηκε τις ευχές των συγγενικών του προσώπων και έλαμπε από χαρά, ενώ κατευθύνθηκε προς το Σαίτάν Παζάρ στην Πρέβεζα και το κατάστημα “Γιασεμί” του Κώστα Βρεττού που έγινε το γαμήλιο τραπέζι!














Άγγελε-Ελευθερία να ζήσετε, να ευτυχήσετε και με το καλό να έρθει το νέο μέλος της οικογένειάς σας που θα συμπληρώσει την ευτυχία σας!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα