Σάββατο, 20/04/2024 | 10:48

Οι Παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ και του Δήμου Ζηρού, θυμήθηκαν τα παλιά…

738 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/06/2021, 10:38 πμ | 0 σχόλια

Οι παλιές δόξες του ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με τους Πλαίμαχους του Δήμου Ζηρού, σσυναντήθηκαν σε ένα φιλικό παιχνίδι με βραβεύσεις και παρουσίες επίσημων φορέων, ανάμεσά τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής, ο αντιδήμαρχος Ζηρού Ρεμπής Ζήκος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμάς Κάρτασκλας κ.α.






Ο Α.Π.Σ. Κεραυνός Θεσπρωτικού, με τη στήριξη του Δήμου Ζηρού, το απόγευμα της Κυριακής 20/6 διοργάνωσε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού, μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Δήμου Ζηρού και του Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση του Φιλαρμονικού Συλλόγου Θεσπρωτικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο υπέροχο αυτό αθλητικό γεγονός τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.





Ήταν μια μοναδική ποδοσφαιρική συνάντηση οποία συν τοις άλλοις αποτέλεσε διαφήμιση για την περιοχή μας. Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκαν και σχετικές βραβεύσεις στους ποδοσφαιριστές.

Για την ιστορία το ματς έληξε 2-6 με γκολ των Τουρσουνίδη (3), Θεοδωρίδη (2) και Καπετανόπουλου ενώ τα γκολ για τους βετεράνους του Δήμου Ζηρού πέτυχαν οι Ρίζος και Κατσάνος.

Διαιτητές του αγώνα οι Φίτσας, Σαράφογλου, Δράκος, Σπυράκος και Ζιώγας.

Μετά τον αγώνα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ παρατέθηκε γεύμα στο κατάστημα “πλατανάκια” στην Καστροσυκιά.

Βετεράνοι Δήμου Ζηρού (Γιάννης Κώνστας – Δημήτρης Πάντος): Μπακόλας, Ρίζος, Μαγκλάρας, Λέντζος, Σίμος, Παπαδήμας, Κώνστας, Έξαρχος, Μπάκας, Ντόβας, Φίντζος, Μπόμπορης, Δήμος, Κατσάνος, Κολιός, Πανούσης, Τζιάκος Γ.Ν., Τζιάκος Γ.Δ.

Βετεράνοι ΠΑΟΚ (Δημήτρης Μήτογλου): Αργυρόπουλος, Βουτσιάς, Νάστος, Μαυρέας, Αργυρίου, Αλιβάνογλου, Θεοδωρίδης, Λιάκος, Τουρσουνίδης, Αλεξανδρίδης, Ζεκερίδης.

Έπαιξαν και οι Κωνσταντινίδης, Ιορδανίδης, Καπετανόπουλος, Κουρτσελίδης.

Με πληροφορίες από sportime24.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα