Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:29

Δήμος Ιωαννιτών: Προχωρούν οι εργασίες για τα νηπιαγωγεία στο παλιό Χατζηκώστα

649 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/06/2021, 12:44 μμ | 0 σχόλια

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες στο παλιό Χατζηκώστα και σύντομα θα είναι έτοιμες νέες υποδομές που έχει ανάγκη η σχολική κοινότητα της περιοχής.
Στο χώρο έχουν μεταφερθεί τα προκατασκευασμένα κτίρια στο πλαίσιο εργολαβίας που εκτελεί η Περιφέρεια Ηπείρου.
Στη συνέχεια ο Δήμος θα αναλάβει την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου ώστε όλα να είναι έτοιμα για την στέγαση των νηπιαγωγείων.
Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ σε δηλώσεις του τόνισε ότι η συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου υπήρξε υποδειγματική και εποικοδομητική. «Οι εργασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη και βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο», τόνισε.


ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Ο Δήμαρχος ρωτήθηκε για την δημιουργία εμβολιαστικού κέντρου στα Γιάννινα και τόνισε πως αποτελεί ένα αυτονόητο αίτημα της περιοχής καθώς θα αποσυμφορήσει την πίεση στα νοσηλευτικά ιδρύματα και ειδικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Καυτηρίασε το γεγονός ότι το κτίριο του Περιφερειακού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας παραμένει κλειστό εδώ και πολλά χρόνια παρά τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν.
«Θα ήταν χρυσή ευκαιρία να μπορέσει να γίνει εκεί το εμβολιαστικό κέντρο, ωστόσο φαίνεται ότι πρυτανεύουν διαφορετικά κριτήρια. Πιστεύω ότι πραγματικά θα μπορούσε να λειτουργήσει ένα υποδειγματικό εμβολιαστικό κέντρο και ξέρω ότι ο κ. Περιφερειάρχης είχε αναλάβει και την πρωτοβουλία να αποκαταστήσει το χώρο.
Πεποίθησή μου είναι ότι αποτελεί έναν ιδεώδη χώρο που να λειτουργεί σε μόνιμη βάση γιατί δεν θα τελειώσει η ιστορία του εμβολιασμού σε ένα – δύο μήνες αφού θα χρειαστούν επαναληπτικές δόσεις.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα