Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:12

Δήμος Ζηρού: «Πράσινες Αποστολές – Green Missions» – Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά & Κερδίζουμε δώρα!

480 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/06/2021, 11:39 πμ | 0 σχόλια

«Πράσινες Αποστολές – Green Missions» –
Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά & Κερδίζουμε δώρα!

Μπες στον διασκεδαστικό κόσμο της ανακύκλωσης!
Το παιχνίδι της Ανακύκλωσης ξεκίνησε στον Δήμο Ζηρού. Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.
Green Mission: Συσκευασίες προϊόντων και Ανακύκλωση;
Λάβε μέρος και μπες στην κλήρωση για μία μοντέρνα οικολογική κούπα:
www.followgreen.gr/ziros/Mission/Single/2984

Η αποστολή στοχεύει να ευαισθητοποιήσει και να προτρέψει τους δημότες να στραφούν σε αγορές προϊόντων, που δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον. Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να αφαιρεθούν οι περιττές πλαστικές συσκευασίες, απ’ όπου είναι εφικτό και να αντικατασταθούν με εναλλακτικά υλικά όπως επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες ή πλήρως ανακυκλώσιμες, ώστε να γίνει η ανακύκλωση ευκολότερη για όλους.
Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση
Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.
Σας ευχαριστούμε όλους για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά ανακυκλώνοντας και ελπίζουμε να συνεχίσετε, ακόμη δυναμικότερα μέσω αυτής της εκπαιδευτικής δράσης.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα