Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:25

Ανοίγει επίσημα αύριο το Δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας

818 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/06/2021, 1:59 μμ | 0 σχόλια

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας ανοίγει επίσημα την Παρασκευή 11 Ιουνίου για να υποδεχτεί τα αθλητικά σωματεία και τα μέλη τους με ασφάλεια και αναβαθμισμένες υπηρεσίες.
Παράλληλα έτοιμοι είναι και οι χώροι τένις και μπάσκετ που ήδη έχουν δοθεί προς χρήση τόσο στο κοινό όσο και σε συλλόγους. Ειδικότερα σε ότι αφορά την χρήση του Κολυμβητηρίου μετά και την απόφαση μη επιβολής τελών σε αθλητικά σωματεία για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου, η οποία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, δεν υφίσταται ανταποδοτικότητα.
Ως εκ τούτου δεν θα υπάρξουν ώρες κοινού, λόγω αδυναμίας υποβολής αιτήματος πρόσληψης έκτακτου προσωπικού (Ναυαγοσώστη, προπονητή, και ιατρού) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανταποδοτικού χαρακτήρα αλλά και υπό τη μορφή αντίτιμου όπως ορίζει σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών για την εύρυθμη λειτουργία του.
Επίσης λόγω κορονοϊού και για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και κατά τη φετινή σεζόν θα υπάρχουν ιδιαιτερότητες στον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.
Στόχος του Δήμου είναι το Δημοτικό Κολυμβητήριο και όλοι οι αθλητικοί χώροι του Δήμου να γίνουν σημεία αναφοράς και πεδίο δράσης για μικρούς και μεγάλους.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα