Κυριακή, 25/02/2024 | 06:27

Στο Flash TV της Κοζάνης η παραλία του Μονολιθίου της Πρέβεζας

628 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/06/2021, 10:21 πμ | 0 σχόλια

Σε συνέχεια της προωθητικής τουριστικής πολιτικής της Ένωσης για τον Νομό της Πρέβεζας ο Πρόεδρος της Χαλκίδης Πολύκαρπος παραχώρησε συνέντευξη στο Κοζανίτικο τηλεοπτικό κανάλι Flash TV και στην εκπομπή “Like” της Δημοσιογράφου Λίτσας Παλαμά την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 απο την παραλία του μονολιθίου.

Συζήτησαν για τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες που εχει ο Τουριστικός Νομός της Πρέβεζας οπου ανέλυσαν αφού και η ίδια είχε φιλοξενηθεί με το τηλεοπτικό συνεργείο του Flash TV παλαιότερα απο τον Πρόεδρο της Ένωσης για να απαθανατίσουν τις υπέροχες παραλίες, τους αρχαιολογικούς και Ιστορικούς χώρους, τον μοναδικο υδροβιότοπο του Αμβρακικού, την υπέροχη γαστρονομία αλλά και το πόσο οικονομικός και φιλόξενος ειναι ο Νομός μας για τον επισκέπτη.
Θεωρούμε ως Ένωση πως ειναι σημαντική η τηλεοπτική επικοινωνία γιατι φέτος λόγω του COVID – 19, θα γίνουν και κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.
Στοχεύουμε επίσης στους υποψήφιους τουρίστες της Βόρειας Ελλάδας και ιδιαίτερα της Μακεδονίας μας γιατί η Εγνατία Οδός ειναι μια μεγάλη Τουριστική πύλη τόσο για τους Μακεδόνες οσο και για τους Βαλκάνιους Λαούς.

Το επόμενο διάστημα θα φιλοξενηθεί απο τον Πρόεδρο της Ένωσης η Δημοσιογράφος Λίτσα Παλαμά οσο και το συνεργείο του Flash TV για να απαθανατισουμε και να μεταφέρουμε στους τηλεθεατές της εκπομπής ότι όμορφο, μοναδικό και ιδιαίτερο έχουμε στον Νομό μας.
Επίσης θα δωθεί και ενα τριήμερο ΔΩΡΕΑΝ για εναν τυχερό τηλεθεατή της εκπομπής.
Ακολουθεί ΒΙΝΤΕΟ στον παρακάτω σύνδεσμο.
Με Τιμή
Το Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα