Τετάρτη, 17/04/2024 | 01:30

Δήμος Ηγουμενίτσας: Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά

407 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/06/2021, 3:07 μμ | 0 σχόλια

Tο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας συνεχίζει το διαδικτυακό πρόγραμμα «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» που διοργανώνεται από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).
Η δεύτερη παρουσίαση με θέμα τις «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30 και θα έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση).
Ομιλητής θα είναι ο κ. Αναστάσιος Χατζής, Παιδίατρος – Εντατικολόγος, τ. Συντονιστής – Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη.
Η συμμετοχή στη διαδικτυακή ομιλία είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ηλεκτρονική εγγραφή με ονοματεπώνυμο και email στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/Kg3KnnyXNkJf9Wr86
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 8 Ιουνίου στις 12:30.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα