Παρασκευή, 26/04/2024 | 23:06

Πρέβεζα: Συγκλονίζει υπόθεση βιασμού ανήλικης

1429 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/05/2021, 10:57 πμ | 0 σχόλια

Εισαγγελέας και αστυνομία στην Πρέβεζα, εξετάζουν καταγγελία μητέρας 11χρονου κοριτσιού το οποίο σύμφωνα με την καταγγελία υπέστη βιασμό σε τουριστικό χωριό του νομού Πρέβεζας.

Η υπόθεση συγκλονίζει αφού η καταγγελία αφορά δράστη περίπου 40 ετών, γνώριμο της μητέρας του κοριτσιού και του ίδιου του κοριτσιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 11χρονο κοριτσάκι υποβλλήθηκε σε ιατρική εξέταση, ιατρική εξέταση που φανερώνει ότι το κοριτσάκι έχει “πειραχθεί”.

Το ανήλικο κορίτσι θα εξετάσει και παιδοψυχολόγος σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ενώ στο τουριστικό χωριό από το οποίο η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε το συμβάν, οι συζητήσεις φουντώνουν. Το συμβάν έλαβε χώρα πριν ένα περίπου μήνα, ενώ την υπόθεση εξετάζουν αστυνομία και Εισαγγελέας με τη δέουσα προσοχή.

Σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη την είδηση και σας ενημερώνουμε για την καταγγελία που έχει γίνει στην αστυνομία, σαφώς και υπάρχει όπως σε όλες τις περιπτώσεις το τεκμήριο της αθωότητας, όμως η μητέρα του κοριτσιού κίνησε τις διαδικασίες με την καταγγελία και κινείται και ποινικά εναντίον του φερόμενου ως δράστη!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα