Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:44

Πατέρας 9χρονης μαθήτριας περιγράφει τα σεξουαλικά μηνύματα που της έστελνε ο δάσκαλός της

614 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/05/2021, 8:22 πμ | 0 σχόλια

Για τις συνομιλίες που είχε η κόρη του με τον δάσκαλό της, μίλησε ο πατέρας της μαθήτριας δημοτικού η οποία δεχόταν μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο από το δάσκαλό της.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, «ανοίχτηκε η μικρή και μου λέει να λέει ‘μπαμπά μου γράψε να με πάρει στην αγκαλιά του περιμένει πώς και πώς να με σφίξει στην αγκαλιά του’ και τέτοια και τρελάθηκα», σημειώνοντας πως συμβούλεψε το παιδί να τον ενημερώνει κάθε φορά που θα λάμβανε τέτοιο μήνυμα.

Κι ευτυχώς το παιδί το έκανε, γιατί «άρχιζε αυτός να στέλνει μηνύματα . Έχω 45 σελίδες μηνύματα σε τέσσερις ημέρες.

Εκδηλώθηκε την Πέμπτη άρχισε να της λέει ‘τι όμορφο κορίτσι που είσαι .Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι και έχεις ωραίο χαμόγελο και θα σου βγάλω τη μάσκα και θα σου φιλήσω λέω στο μαγουλάκι και άμα θες να σου δώσω ένα φιλάκι στο στόμα στα χειλάκια και εάν κάνουμε λέει ενισχυτική ιδιαίτερα’ ας το πούμε, ‘δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω Και τι θες να κάνουμε τι θες να κάνουμε τι άλλο θες να κάνουμε’.

Ξέφυγε εκεί ‘θα γίνω το αγόρι σου’ και ‘θα σου τα μάθω εγώ όλα και ότι θέλεις εσύ θα μου πεις’. Ξεφύγει η κατάσταση εγώ δεν άντεξα», περιγράφει ο πατέρας προσθέτοντας ότι, ο δάσκαλος συμβούλεψε τη μικρή να σβήνει τα μηνύματα, κι εκείνη του είπε ότι το κάνει.

Ο πατέρας την περασμένη Παρασκευή πήρε όλα τα πειστήρια, πήγε στο Ανηλίκων, «οι άνθρωποι με περίμεναν, ήταν ενημερωμένοι και με το που διάβασαν τα μηνύματα πήγαν και τον συνέλαβαν αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα», κατέληξε ο πατέρας.

«Θέλω να σε φιλήσω στο στόμα!»

Την ίδια ώρα, ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από τη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τον καθηγητή που φέρεται να έστελνε ερωτικά μηνύματά σε μαθήτριές του με αποτέλεσμα να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη. Το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά όλη τη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης, για την οποία έγιναν αρκετές καταγγελίες που σόκαραν την κοινή γνώμη.

Ένας πατέρας που είχε αποτυπώσει τις συνομιλίες της κόρη του με τον κατηγορούμενο βοήθησε τις αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης για τον δάσκαλο, ο οποίος τέθηκε σε αργία, μετά από απόφαση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. «Έψαχνε ερωτικό πεδίο με τις ανήλικες», ήταν το συμπέρασμα της προανάκρισης που διενήργησαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας.

Η δικογραφία και τα μηνύματα στο skype και στο viber

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα τα οποία βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας, όταν ένας άνδρας «μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας Σαρωνικού και κατήγγειλε ότι ο ανωτέρω κατηγορούμενος ο οποίος τυγχάνει δάσκαλος σε Δημοτικό σχολείο της Αναβύσσου Αττικής και συγκεκριμένα στην Ε Τάξη όπου φοιτά η ανήλικη κόρη του (…) συνομιλούσε με την ανήλικη κόρη του, μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών «skype» και «viber”, αποστέλλοντάς της μηνύματα με άσεμνες προτάσεις γενετήσιου χαρακτήρα».

O πατέρας της ανήλικης ανέφερε ακόμη στους αστυνομικούς πως «τον τελευταίο ένα μήνα περίπου η κόρη του συνομιλούσε με ηλεκτρονικά μηνύματα με τον δάσκαλό της και κατηγορούμενο… μέσω της εφαρμογής webex, στα πλαίσια της τηλεκπαίδευσης. Την 16/5/2021, όπως του ανέφερε η ανήλικη, της ζήτησε τον προσωπικό της αριθμό τηλεφώνου, και εν συνεχεία άρχισε να της αποστέλλει ηλεκτρονικά μηνύματα στη διαδικτυακή εφαρμογή, viber, με ερωτικό περιεχόμενο εκφράζοντας την επιθυμία του να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει στο στόμα με τελευταία την 21/5/2021.

Από την έρευνα της αστυνομίας, όπως τονίζεται στο διαβιβαστικό της ασφάλειας, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος «κατά το χρονικό διάστημα τουλάχιστον από την 15-5-2021έως και την 21-5-2021 εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως δάσκαλος και καταχρώμενος της εμπιστοσύνης που του είχαν οι μαθητές του τμήματος αυτούς ανέπτυξε επικοινωνία μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών με ακόμη δύο ανήλικες μαθήτριες, στις οποίες επίσης έστελνε μηνύματα με περιεχόμενο που δεν αρμόζει στη σχέση δασκάλου- μαθητή κάνοντας τις ανήλικες να αισθάνονται άβολα, έχοντας προφανή σκοπό δημιουργίας ερωτικού πεδίου.». Από τους αστυνομικούς εξετάστηκαν και δύο γονείς, οι οποίοι παρέδωσαν και αυτοί με τη σειρά τους τα απαραίτητα screenshots με τις επίμαχες συνομιλίες του δασκάλου με τις μαθήτριες του!

Οι συνομιλίες….

Οι συνομιλίες και τα μηνύματα που έστελνε μαθήτριές του, αδιαμφισβήτητα «καίνε» τον καθηγητή:

– «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε…».

– «Αλήθεια κύριε; Με κάνετε και ντρέπομαι».

– «Την αλήθεια λέω. Θα ήσουν το κορίτσι μου» αναφέρει ο παιδόφιλος στη μικρή μαθήτρια η οποία όχι μονο ντρέπεται αλλα επιδεικνύει πολύ ώριμη στάση απένταντι σε αυτο το αρπακτικο, διαισθανόμενη προφανώς τον κίνδυνο. Σε άλλο διαλογο το παρακάτω σχόλιο προκαλεί αποστροφή. «Εισαι όμορφη. Αν κάναμε ιδιαίτερα μαθήματα, θα ήταν αλλού το μυαλό μου», ήταν ακόμη ένα μήνυμά του.

Ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικες μαθήτριες σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: protothema.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα