Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:32

Δήμαρχος Πάργας : Αθέμιτος ανταγωνισμός η εξαίρεση των μεγάλων τουριστικών περιοχών από το πρόγραμμα εμβολιασμού

544 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/05/2021, 7:59 μμ | 0 σχόλια

Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς: Αθέμιτος ανταγωνισμός η εξαίρεση των μεγάλων τουριστικών περιοχών από το πρόγραμμα εμβολιασμού

Με νέα επιστολή του προς το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Υγείας, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς ζητά να συμπεριληφθεί ο Δήμος Πάργας στις περιοχές που εφαρμόζεται το μέτρο εμβολιασμού κατοίκων τουριστικών περιοχών κατά προτεραιότητα.

Ο Δήμος Πάργας ο οποίος είναι ο κατ’ εξοχήν τουριστικός προορισμός της Ηπείρου, είναι μια περιοχή που είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί το παραπάνω μέτρο, αφού σε αυτή δραστηριοποιείται πλήθος επαγγελματιών και απασχολούνται εκατοντάδες εργαζόμενοι του τουριστικού τομέα. Σε αντίθετη περίπτωση είναι προφανές ότι προκύπτει κλίμα αθέμιτου ανταγωνισμού και άνισης μεταχείρισης των τουριστικών περιοχών της επικράτειας (με την κατεύθυνση επισκεπτών σε άλλους τουριστικούς προορισμούς εκτός του Δήμου Πάργας).

Με δεδομένη την μεγάλη ζήτηση που παρατηρείται από τους κατοίκους της περιοχής για συμμετοχή στον εμβολιασμό, σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου ο Δήμος Πάργας θα μπορεί να είναι σε θέση εξαιρετικά σύντομα να δεχθεί μεγάλο αριθμό επισκεπτών ως covid-free τουριστικός προορισμός.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα