Πέμπτη, 18/04/2024 | 17:03

ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας: Πονεμένη ιστορία εν έτη 2021, η αποκομιδή των απορριμμάτων

596 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/05/2021, 2:44 μμ | 0 σχόλια

Η βιομηχανική περιοχή Πρέβεζας για όσοι-όσες δεν το γνωρίζουν, είναι από τις πρώτες θεσμοθετημένες περιοχές της χώρας. Τα χρόνια περνούσαν μαζί και οι δεκαετίες κι ενώ η βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας θα μπορούσε να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής, προσελκύοντας επενδυτές και δημιουργώντας θέσεις εργασίας,απεναντίας δεν στηρίχθηκε για τον ρόλο που θα μπορούσε να διαδραματίσει.

Ερχόμαστε στο σήμερα, είναι δυνατόν να μην μπορούν να τοποθετηθούν 5-6 κάδοι απορρριμμάτων στη βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας. Είναι δυνατόν εν έτη 2021 η αποκομιδή των απορριμμάτων στη Βιομηχανική περιοχή Πρέβεζας να αποτελεί… πονεμένη ιστορία;

Προσέξτε από την 1η Μαρτίου έχει στείλει απάντηση η ΕΤΒΑ στον Δήμο Πρέβεζας με θέμα: “Διεύλευση οχημάτων στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας και αναφέρει:

Κύριοι Σε συνέχεια της παραπάνω σχετικής επιστολής σας που αφορά στην Είσοδο-Έξοδο των αποριμματοφόρων στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας η οποία εντάσσεται στα διοικητικά όρια του δήμου σας όσον αφορά στη συλλογή και αποκομιδή των απορρριμμάτων σας διαβιβάζουμε συνημένα σχέδιο της προτεινόμενης διαδρομής.

Σε συνέχεια της αγαστής συνεργασίας και της απο κοινού προσπάθειας Δήμου και ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ.ΑΕ. για την εύρυθμη λειτουργία της ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας και με στόχο τη διασφάλιση της αποτελεσματικής παροχής των ανταποδοτικών υπηρεσιών του δήμου προς τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις ως και την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω συνεργασία.

Το Έγγραφο είναι από την 1η Μαρτίου μαζί με το σχέδιο της προτεινόμενης διαδρομής των απορριμματοφόρων στη ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας κι ενώ σε λίγες μέρες θα έχουμε την 1η του… Ιούνη. Γιατί καθυστερεί ο δήμος στο να κάνει το αυτονόητο;

Δεν γίνεται να θέλουμε κάποια στιγμή, να βρεθεί ο τρόπος να αποτελέσει η ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας μοχλό ανάπτυξης, να προσελκύσει το ενδιαφέρον επενδύσεων που αυτόματα θα δημιουργήσουν πολύ σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας και να μη έχουμε λύση το ζήτημα της συλλογής και της αποκομιδής των απορριμμάτων στη ΒΙ.ΠΕ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα