Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:44

Ανεβάζει στροφές στον τουρισμό ο Δήμος Πρέβεζας- Σε ετοιμότητα για υποδοχή μεγάλου όγκου επισκεπτών

631 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/05/2021, 8:23 πμ | 0 σχόλια

Λίγες μέρες πριν μπει Ο Ιούνης τα μηνύματα για την τουριστική κίνηση στον δήμο Πρέβεζας, είναι κάτι περισσότερο από ευοίωνα. Όλα τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά.

Από τη μία οι κινήσεις και οι πρωτοβουλίες της επιτροπής τουριστικής προβολής του δήμου Πρέβεζας, σε συνδυασμό με τη δουλειά που γίνεται από την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου στον τομέα του τουρισμού Στράτο Ιωάννου, το Επιμελητήριο Πρέβεζας, τις Ενώσεις ξενοδόχων της περιοχής, αλλά και τους ακραιφνής ήρωες του διαδικτύου που διαφημίζουν και προβάλλουν τον δήμο Πρέβεζας, με τον τρόπο τους.

Άνθρωποι που φωτογραφίζουν κάθε όμορφη γωνιά του Δήμου Πρέβεζας, βοηθάνε ώστε πολύς κόσμος από άλλες περιοχές της χώρας να γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα του δήμου Πρέβεζας και λένε ξεκάθαρα ότι φέτος θα επισκεφθούν την παράτκια ζώνη του Δήμου Πρέβεζας.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του δήμου, θα φιλοξενηθεί σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ενώ συνεργασία και με τον δήμο Καλαμαριάς της Θεσσαλονίκης. Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο καλαμαριάς που το όνομά του μοιάζει… απίστευτα με το όνομα του αντιδημάρχου Πρέβεζας Γιάννη Δαρδαμάνη, συγκεκριμένα ο δήμαρχος Καλαμαριάς ονομάζεται… Γιάννης Δαρδαμαν…έλης!

Στα συν από τους επισκέπτες από το εξωτερικό για τον Δήμο Πρέβεζας, η μεγάλη δυναμική της Μαρίνας η οποία θα γεμίσει με σκάφη από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Δείγμα του πόσο μεγάλου αναπτυξιακού έργο είναι η Μαρίνα των ΑΦΩΝ Τέφα, για τον τόπο μας.

Από όλη την Ελλάδα αναμένονται επισκέψεις στον δήμο Πρέβεζα και ένα πολύ μεγάο κομμάτι της Βορείου Ελλάδας, αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Δήμος Πρέβεζας λοιπόν ανεβάζει στροφές στον τουρισμό και υπάρχει ετοιμότητα για υποδοχή μεγάλου όγκου επισκεπτών.

χαρακτηριστικό είναι και το μήνυημα του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου στο διαδίκτυο:

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους με υγεία! Η Πρέβεζα φέτος σας περιμένει και θα είναι στα καλύτερά της!!!
Φωτογραφία Πέτρος Βαρσάμης

Καλό Καλοκαίρι Πρέβεζα!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα