Σάββατο, 20/04/2024 | 09:48

Αλλάζει προς το καλύτερο το νοσοκομείο Πρέβεζας-Ξεκίνησαν εργασίες

709 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/05/2021, 11:09 πμ | 0 σχόλια

Εργασίες ξεκίνησαν στο γενικό νομαρχιακό νοσοκομείο Πρέβεζας το οποίο θα βελτιωθεί αισθητικά, λειτουργικά, θα βελτιωθεί για να ακριβολογούμε, ουσιαστικά.
Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση βρέθηκε στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας και ζήτησε δήλωση του διοικητή Δημήτρη Σκανδάλη, για τις αλλαγές που έρχονται.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας μας εξήγησε ότι πρόκειται για επιχορήγηση που δόθηκε από την 6η υγεινομική περιφέρεια, για να διοθρωθούν οι βλάβες στα στηθαία του νοσοκομείου.
“Οι κατασκευές δεν γίνονται για αισθητικούς λόγους- αν και είνι προφανώς αντιαισθητική η εικόνα να καταρρέουν τα στηθαία του νοσοκομείου- γίνονται για ουσιαστικούς λόγους. Υπήρχαν κίνδυνοι τραυματισμών και υπήρχε και κίνδυνος περαιτέρω διάβρωσης και όπως κατάλαβα και στατικώς. Η 6η υγειονομική Περιφέρεια πείστηκε αμέσως στα επιχειρήματα του νοσοκομείου, πέρυσι μας έδωσε τα χρήματα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την 6η υγειονομική Περιφέρεια, επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία ανέλαβε το γραφειοκρατικό, το τεχνικό κομμάτι, την προκήρυξη. Ανέλαβε ένα έργο το οποίο είναι πολύ σημαντικό και συνέβαλλε στη επίσπευση των διαδικασιών σε συγκινητικό βαθμό.” συμπλήρωσε ο κ. Δημήτρης Σκανδάλης.

Είναι σημαντικό από ηθικής απόψεως ότι αναγνωρίστηκε η προσφορά του νοσοκομείου Πρέβεζας. Οι δύο Περιφέρειες άριστα συνεργαζόμενες θα προσφέρουν ένα εξόχως σημαντικό έργο για το νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Το παραπάνω έργο δεν είναι το μοναδικό που θα λάβει χώρα στο νοσοκομείο Πρέβεζας, ακολουθούν οι κατασκευές των εφημερίων των γιατρών, η αλλαγή του υδραυλικού συστήματος του νοσοκομείου, η αλλαγή του αποχετευτικού συστήματος, η πυρασφάλεια και οι Wc στους θαλάμους των ασθενών (ως γνωστόν δεν υπάρχουν wc στους θαλάμους των ασθενών στο νοσοκομείο Πρέβεζας) το οποίο χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό ο κ. Σκανδάλης.

“Είναι μια σειρά από έργα, που αν τα συγκεντρώσουμε όλα μαζί αλλάζουν την εικόνα του νοσοκομείου προς το καλύτερο. Αν προσθέσουμε σ’ αυτά τα νέα μηχανήματα που πήραμε για το νεφρό -που είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη υπηρεσία, αν προσθέσουμε μια σωρεία μηχανημάτων που πήραμε με επιχορήγηση της περιφέρειας Ηπείρου και τα μηχανήματα που μας έστειλε η 6η υγειονομική περιφέρεια και ο αξονικός τομογράφος που είναι τεράστιο μηχάνημα (δεν αναβαθμίστηκε απλά ο έλεγχος των ασθενών, προστέθηκαν νέες εξετάσεις). Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τους πολύ καλούς γιατρούς μας. Ο σκοπός της διοίκησης από την αρχή ήταν να φροντίσει το προσωπικό. Εμείς φροντίζουμε το προσωπικό, το προσωπικό φροντίζει τους ασθενείς. Εμείς βελτιώνουμε τις συνθήκες εργασίες ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν καλύτερα στο έργο τους.” κατέληξε ο Διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης, ενώ τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι μεγάλες προσπάθειες για την ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα