Πέμπτη, 25/04/2024 | 02:45

Άγρια σφαγή του ΠΑΣ Πρέβεζα από τη διαιτησία σε ένα ακόμη παιχνίδι!

750 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/05/2021, 10:31 πμ | 0 σχόλια

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Διόλου τυχαίο είναι το γεγονός ότι με την επιστροφή -μετά την καραντίνα- των ομάδων της Γ΄Εθνικής στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ο ΠΑΣ Πρέβεζα σχεδόν κάθε φορά είχε να αντιμετωπίσει και μία εχθρική διαιτησία. Σε κάποιες περιπτώσεις νικούσε και τη διαιτησία και έπαιρνε τη νίκη, αυτό όμως δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί εσαεί.

Τα “Κοράκια” έμοιαζαν σε κάθε παιχνίδι να εκτελούν εντεταλμένη αποστολή, μιλάμε για εθχρικές διαιτησίες σε σημείο πρόκλησης.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα και οι παίκτες του Άγγελου Μπέκα, πάλεψαν όλα τα παιχνίδια στα ίσα και έδειξαν ότι αξίζουν και υψηλότερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και του σεβασμού των διαιτητών, που δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είχαν.

Τι κρατά ο ΠΑΣ Πρέβεζα από τη μέχρι τώρα πορεία του; Μια ηρωική διοίκηση, ένα προπονητή που έχει το Know how και ένα αξιόμαχο σύνολο που τα δίνει όλα στο χορτάρι.
Μπορεί τα παραπάνω να αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον; Θα φανεί.

Ακολουθούν τα στοιχεία του εντός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Πρέβεζα με τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης, όπως μας εστάλησαν από το γραφείο τύπου του ΠΑΣ Πρέβεζα, όπου ο διαιτητής του αγώνα ανακάλυψε… πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα και στέρησε τη νίκη από τον ΠΑΣ Πρέβεζα!

Τέλος μία απορία. Από την αρχή της ιστορίας του ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει χρώματα το κίτρινο και το μαύρο, γιατί ενώ οι αντίπαλοι φορούσαν…λευκά, ο ΠΑΣ Πρέβεζα αγωνίστηκε με μπλε ενδυμασία;

ΠΑΣ Πρέβεζα – Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 2-2

11η αγωνιστική

5ος Όμιλος

Γ’ Εθνική

Γήπεδο: “Αθανασία Τσουμελέκα”, Πρέβεζα

Σκόρερς: 63′ Τσολακίδης, 73′ Κωσταμένας / 37′ Μπόζιαρης, Κοτζατίσογλου 90+ (πεν.)

Κόκκινη κάρτα: 68′ Τσάλας

Διαιτητής: Νικόδημος-Αθανάσιος Καββαδίας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Ανδρέας Σερίφης (Κέρκυρας) και Γεράσιμος Μιχαλάς (Κέρκυρας)

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κιόσγια, Βασιλείου, Ορφανός, Καραγεώργος, Κώστας (57′ Ντοματάς), Κάγια, Τσολακίδης, Φερεντίνος, Τσάλας, Κωσταμένας (90′ Γκολάκου), Σιδέρης (84′ Λεόπουλος).

Κτηνοτροφικός Αστέρας (Γιώργος Βλάχος): Βίδρας, Κοτζατίσογλου, Κωτσούλας (72′ Χαραλαμπίδης), Αλεξανδρής, Μπόζιαρης, Σάλλα, Στεργιόπουλος (84′ Τσιαρσώτης), Μπαλίτσας, Λιάκος (64′ Γράβαλος), Τσακνάκης (64′ Ρούσης), Ματούλας (64′ Φουρλατάρας).

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα