Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:08

Άγρια δολοφονία 20χρονης μπροστά στο 11 μηνών παιδί της! κρέμασαν τον σκύλο της!

458 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/05/2021, 11:11 πμ | 0 σχόλια

Μια νεαρή μητέρα που βασανίστηκε μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της. Ένας 32χρονος άνδρας που δέχτηκε επίθεση από τους δράστες της άγριας ληστείας στα Γλυκά Νερά. Ένα παιδί που έμεινε ορφανό, ένα έγκλημα που σοκάρει το πανελλήνιο.

Η άγρια δολοφονία της 20χρονης κοπέλας από την Αγγλία, της μητέρας που αντιστάθηκε στους ληστές για να προστατεύσει το παιδί της κι εκείνοι δεν δίστασαν να της κλείσουν το στόμα με μαξιλάρι μέχρι να ξεψυχήσει, έχει σοκάρει όχι μόνο την τοπική κοινωνία στα Γλυκά Νερά αλλά τους πάντες. Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (11.05.2021) με τους δράστες, που ήταν τουλάχιστον τρεις, να μπαίνουν στο σπίτι της οικογένειας από παράθυρο της πίσω πλευράς του σπιτιού.

Το διώροφο σπίτι στην οδό Πανάγου στα Γλυκά Νερά έμεναν ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων, μαζί με την 20χρονη σύζυγό του και το 11 μηνών κοριτσάκι τους.

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν πολύ καλά πως να δράσουν. Μπήκαν στο σπίτι περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα αλλά ο σκύλος της οικογένειας άρχισε να γαβγίζει. Για να τον σταματήσουν, δεν δίστασαν να στραγγαλίσουν το ζωντανό. Και μετά να το κρεμάσουν από ένα δέντρο στην αυλή.

Το γάβγισμα είχε σηκώσει τον 32χρονο. Ο νεαρός πιλότος είχε κατέβει για να δει τι συμβαίνει, γιατί το σκυλί γάβγιζε. Και τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ληστές. Δεν δίστασαν να επιτεθούν και σε εκείνον. Τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα για να είναι σίγουροι πως δεν θα τους σταματούσε.

Οι τρεις δράστες ανέβηκαν στη σοφίτα όπου βρισκόταν η 20χρονη, δίπλα στην κούνια του μωρού της. Η γυναίκα (σ.σ. που ήταν αθλήτρια kick boxing) προσπάθησε να φωνάξει, να τους σταματήσει. Αλλά εκείνοι ήταν αδίστακτοι. Αφού τη βασάνισαν, με ένα μαξιλάρι, την έπνιξαν και την άφησαν νεκρή δίπλα στο παιδί της.

Αφού κατάφεραν να βρουν και να αρπάξουν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα ισόποσης αξίας, οι ληστές διέφυγαν χωρίς κανείς να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Ο 32χρονος πιλότος κατάφερε, αν και χειροπόδαρα δεμένος σε καρέκλα, να συρθεί, να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Σε κατάσταση σοκ, ο άνδρας είπε ότι οι δράστες ήταν τρεις και φορούσαν κουκούλες.

Το παιδί του ζευγαριού βρέθηκε στην κούνια του. Μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο και αφού διαπιστώθηκε πως ήταν καλά, επέστρεψε στην αγκαλιά συγγενικών του προσώπων.

Αμέσως στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά έσπευσαν αστυνομικοί, κλιμάκιο της σήμανσης που πήρε αποτυπώματα και στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει και την έρευνα.

Ήδη εξετάζονται οι κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή μήπως έχουν «πιάσει» κάποιες ύποπτες κινήσεις ή ακόμα και τις κινήσεις των δραστών ενδεχομένως.

Οι κάτοικοι της περιοχής στα Γλυκά Νερά είναι συγκλονισμένοι από το άγριο έγκλημα και δεν μπορούν να πιστέψουν ό,τι έχει γίνει με θύμα την 20χρονη μητέρα.

ΠΗΓΗ: newsit.gr Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Λευτέρης Σουχάιμπ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα