Τετάρτη, 24/04/2024 | 07:15

Πρέβεζα: Συγκίνηση και νοσταλγία από “Το Χρώμα της Ελευθερίας” του Κώστα Αντύπα

956 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/05/2021, 5:00 μμ | 0 σχόλια

Καμία απουσία τόσο δυνατή, σαν αυτή του Τάκη Γενιά δε συνηθίζεται. Ένας από τους μεγαλύτερους Πρεβεζάνους καλλιτέχνες που έχει αναδείξει ο τόπος μας,ως ζωγράφος, ως μουσικός και ως ξεχωριστή προσωπικότητα, ο Τάκης Γενιάς, που όλοι ψάχνουμε, υπάρχει και θα συνεχίζει να υπάρχει μιας και κανείς δεν μπορεί να τον ξεχάσει. Είναι σίγουρο ότι θα έχει το δικό του ατελιέ στον παράδεισο, ή θα κουρδίζει την κιθάρα του, για να παίξει κάποιο από τα αγαπημένα του τραγούδια.

Κυκλόφορησε το remix του τραγουδιού ” Το Χρώμα της Ελευθερίας” του Κώστα Αντύπα. Ο Κώστας αφιέρωσε το τραγούδι στη μνήμη του μεγάλου Πρεβεζάνου Καλλιτέχνη Τάκη Γενιά. Ένα υπέροχο πραγματικά τραγούδι, προϊόν μιας υπέροχης προσπάθειας. Ένα τραγούδι που προκαλεί συγκίνηση και νοσταλγία!

Σύμφωνα με τους συντελεστές; Ποιο είναι το χρώμα της ελευθερίας; H δική μας απάντηση κρύβεται στο ατελιέ του ζωγράφου Δημήτρη Γενιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα.
Σκηνοθεσία-Μοντάζ-Κάμερα- Remix: Μιχάλης Γιολμάς
Β’ κάμερα drone : Σωτήρης Νάτσιος και Χάρης Ράπτης
Ενορχήστρωση: Άκης Κατσουπάκης
Έπαιξαν οι μουσικοί:
Αποστόλης Βαγγελάκης: κλαρίνο
Σπύρος Παναγιωτόπουλος: τύμπανα
Βασίλης Μασσαλάς: ακουστική κιθάρα
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου: ηλεκτρική – ακουστική κιθάρα
Άκης Κατσουπάκης: keyboards, programming

Δημήτρης Ρετουνιώτης: mastering, ηχοληψία
Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο studio SoundTrap

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Χριστίνα Φιτσάλου για την διευκόλυνση στα γυρίσματα, τη Μαργαρίτα Ηλιάδη για τη συμμετοχή της και τους Κατερίνα Ηλιάδη, Αποστόλη Σόφη και Σοφία Κυριάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα