Πέμπτη, 18/04/2024 | 20:47

Στυγερό Έγκλημα: Μαχαίρωσε και σκότωσε δύο νεαρά αδέρφια!

794 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/04/2021, 5:42 πμ | 0 σχόλια

 

Σκηνές  αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν  μετά το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο την Δευτέρα 5 Απριλίου το βράδυ στις 8 περίπου.

Θρήνος στο χωριό της Μακρινίτσας  όπου έγινε το άγριο αιματηρό επεισόδιο, για τα δύο αδέλφια, τον Γιώργο Τσάπα, 30 ετών και την αδελφή του Κωνσταντίνα Τσάπα, 28 χρόνων, μητέρα ενός παιδιού τριών ετών.

Στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου παίχτηκε η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος, εκτυλίχθηκαν  σκηνές αρχαίας τραγωδίας, όταν οι γιατροί ανακοίνωσαν επίσημα στους οικείους τους ότι τα δύο αδέλφια είναι νεκρά. Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο νέων, που ήταν μπροστά το επεισόδιο με το μαχαίρωμα των παιδιών τους.

Η 28χρονη βρισκόταν με τη μητέρα της όταν στο σπίτι εισέβαλε ο πρώην σύζυγός της.  Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και τότε φέρεται να την μαχαίρωσε στον λαιμό, ενώ τραυμάτισε στο πρόσωπο την πρώην πεθερά του.  Τις κραυγές της μάνας άκουσαν γείτονες που ειδοποίησαν τον 30χρονο αδελφό. Ο 30χρονος μπήκε μέσα στο σπίτι κρατώντας ένα ξύλο για να αποτρέψει τον πρώην γαμπρό του.  Ωστόσο, εκείνος τον μαχαίρωσε στην καρδιά.

Η αδελφή του έφερε πολύ σοβαρές μαχαιριές και ήταν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση. Οι γιατροί έδωσαν μάχη στο νοσοκομείο για να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Μετά το επεισόδιο ο σύζυγος της 28χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου. Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός ο άνδρας καταδιώχθηκε από αστυνομικούς προκειμένου να συλληφθεί. Ο φερόμενος ως δράστης της διπλής δολοφονίας συνελήφθη τελικά  περίπου στις 9.30 το βράδυ, στην περιοχή μεταξύ Αγίου Βλασίου και Λεχωνίων.

Η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη

Φωτό: taxydromos.gr

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα