Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:09

Πρέβεζα- Ανυπότακτη κίνηση : εναντιωνόμαστε στη ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου

488 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/04/2021, 8:21 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Δελτίο τύπου 

για την μήνυση που ανακοίνωσε ότι θα κάνει ο πρόεδρος 

του δημοτικού συμβουλίου στον επικεφαλής της παράταξης  «Ανάπτυξη τώρα»

 

Στο τελευταίο δημοτικό  συμβούλιο ο κ. Καραμανίδης πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου απείλησε τον κ. Νίτσα  ότι θα του κάνει μήνυση με αφορμή  ένα λεκτικό χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε ο κ. Νίτσας σε βάρος  του (τον αποκάλεσε θιασώτη της 21ης Απριλίου). Ο κ.  Καραμανίδης τελικά εξέδωσε δελτίο  τύπου  ότι θα προχωρήσει στη μήνυση. 

Ο κ. πρόεδρος σε προηγούμενη διαδικτυακή  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έκοψε το  λόγο στον δημοτικό μας σύμβουλο επειδή  εκτίμησε  (sic!!!) ότι είναι εκτός  θέματος, ενώ και άλλες παρατάξεις έχουν δεχτεί  σε βάρος τους  συμπεριφορές  που δεν αρμόζουν στο ρόλο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Στις διαδικτυακές συνεδριάσεις οι οποίες πρέπει άμεσα να καταργηθούν ο κ. πρόεδρος έχει τη πολυτέλεια να πατάει ένα κουμπί και να πετάει έξω όποιον δεν του κάνει … 

Ανεξάρτητα από τις βαθύτερες  αντιθέσεις που μπορεί να έχει η παράταξη του κ. Καραμανίδη με την παράταξη του κ. Νίτσα (μην ξεχνάμε ότι ο κ. Νίτσας  στήριξε τη  παράταξη του δημάρχου για να εκλεγεί  τη δεύτερη  Κυριακή…), τις οποίες δεν ήμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, εναντιωνόμαστε στη ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου και καταδικάζουμε  τη συγκεκριμένη πρόθεση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. 

Αν δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του να παραιτηθεί.

Καλούμε το δημοτικό  συμβούλιο να καταδικάσει τη συγκεκριμένη ενέργεια

 και το δήμαρχο να πάρει θέση.

 

η δημοτική  κίνηση

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ 

για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα