Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:42

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN TV «Τώρα ό,τι συμβαίνει»

525 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/04/2021, 6:39 μμ | 0 σχόλια

 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN TV «Τώρα ό,τι συμβαίνει» της Φαίης Μαυραγάνη για ένα «Ταξίδι στην όμορφη Πρέβεζα»!

Το πρωί του Σαββάτου 17 Απριλίου ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος ήταν καλεσμένος και συνδέθηκε στο πλαίσιο του ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Φαίης Μαυραγάνη, στο OPEN TV, με θέμα «Ταξίδι στην όμορφη Πρέβεζα». Ο Δήμαρχος  μιλώντας και παρουσιάζοντας τους θησαυρούς του Δήμου καθώς και την τεράστια παραλία Μονολίθι 25 χμ (η οποία και διακρίθηκε το 2020 ως η ασφαλέστερη παραλία ως προς την πανδημία) .

 

Η γνωστή δημοσιογράφος μαζί με την ομάδα της μίλησαν με το Δήμαρχο τόσο για τις ομορφιές και τα τουριστικά πλεονεκτήματα με τις μοναδικές παραλίες του τόπου, τα σπουδαία ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία  για τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα όπως η γάμπαρη Αμβρακικού και η φημισμένη σαρδέλα παπαλίνα. Το πανέμορφο ασφαλές «νησί» της Ηπείρου, όπως και τόνισε ο Δήμαρχος σε όλους τους επισκέπτες της με πολύ καλές υπηρεσίες και τιμές. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για τη δυνατότητα που δίνει η Πρέβεζα στον ιστιοπλοϊκό τουρισμό και στα σκάφη καθώς και την πολυθεματική δυναμική που προσφέρει στους επισκέπτες ακόμα και με τον οικοτουρισμό στο Εθνικό Πάρκο του Αμβρακικού και στα άλλα σημεία περιβαλλοντικού πλούτου της περιοχής.  

 

https://youtu.be/sSotoVw3e6o

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα