Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:55

Δασικοί Χάρτες: Στη Λευκάδα ο αρμόδιος Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς την Τρίτη 20 Απριλίου

591 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/04/2021, 7:14 μμ | 0 σχόλια

 

 

Την Λευκάδα θα επισκεφθεί την ερχόμενη Τρίτη 20 Απριλίου 2021 ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιος για τους δασικούς χάρτες κ. Γιώργος Αμυράς, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου κ. Κωνσταντίνο Αραβώση. 

Σκοπός της επίσκεψης είναι να ενημερωθούν από κοντά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές της Λευκάδας με τους δασικούς χάρτες και να καταγράψουν τις περιπτώσεις που απαιτούν άμεσες νομοθετικές ρυθμίσεις. 

Σχετικά με την επίσκεψη ο κ. Καββαδάς δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή που προέκυψαν τα θέματα με τους δασικούς χάρτες, βρέθηκα σε στενή συνεργασία με τον Υφυπουργό κ. Αμυρά, ο οποίος έσκυψε αμέσως στο πρόβλημα, εργάστηκε και εργάζεται εντατικά για την εξεύρεση λύσεων. Είναι χαρά και τιμή μου να τον υποδέχομαι στον Νομό μας και θέλω να πιστεύω ότι η προτεραιότητα που δίνει στην Λευκάδα είναι αποτέλεσμα και αυτής της γόνιμης συνεργασίας που έχουμε. 

Στόχος όλων μας παραμένει να μην αδικηθεί ούτε ένας ιδιοκτήτης και η κατάρτιση των δασικών χαρτών, η οποία πρέπει απαραιτήτως να έχει ολοκληρωθεί, μαζί με το Κτηματολόγιο, μέσα στα επόμενα χρόνια, να γίνει με τρόπο ρεαλιστικό και δίκαιο.»

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα