Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:58

Δήμος Ιωαννιτών: Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Δημαρχείο

434 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/04/2021, 1:27 μμ | 0 σχόλια

 

Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και έδωσε την δυνατότητα να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση της συνεργασίας και στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή δώρων.

 

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε δήλωσή του ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά και η τιμή που βρίσκομαι στην πόλη των Ιωαννίνων όπου εδρεύει η 8η Ταξιαρχία. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύ κοντά με την κοινωνία και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε. Συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βοηθούμε τους συμπατριώτες μας. Βασικό πεδίο που μας απασχολεί αυτό το διάστημα είναι ο εμβολιασμός και η αντιμετώπιση του Covid-19. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα, με την βοήθεια όλων των παραγόντων της πολιτείας θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε απ΄ αυτό το βάσανο και να προχωρήσουμε μπροστά. 

Οι ένοπλες δυνάμεις με την δραστηριότητα και τις δράσεις τους εξασφαλίζουν την εδαφική κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία και εγγυώνται την ασφάλεια της πατρίδας συμβάλλοντας στην ειρήνη, την σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή». 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα