Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:33

Πρέβεζα- Εντυπωσιακή Πρωτοβουλία: Στο Μονολίθι (!) συνεδρίαση της επιτροπής τουριστικής προβολής

745 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/04/2021, 1:07 μμ | 0 σχόλια

 

Το γνωστοποίησε ο πρόεδρος της επιτροπής τουριστικής προβολής Λεωνίδας Αργυρός σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας, την Παρασκευή 2 Απριλίου.

Πιστή στο μότο της περυσινής τουριστικής προβολής , με το Μονολίθι ως την ασφαλέστερη παραλία, η επιτροπή τουριστικής προβολής του Δήμου Πρέβεζας, το πάει ένα βήμα παραπέρα.

Η ιδέα ήταν του Λεωνίδα Αργυρού και του αρμόδιου υπαλλήλου Γιώργου Αλυσανδράτου και με μια συμβολική πρωτοβουλία που σημαίνει πολλά, η επιτροπή τουριστική προβολής του Δήμου Πρέβεζας, θα συνεδριάσει στην περιοχή του Μονολιθίου!

 

Ασφαλώς πρόκειται για ιδιαίτερη και εξαιρετική πρωτοβουλία και η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση επικοινώνησε με τον πρόεδρο της επιτροπής τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας Λεωνίδα Αργυρό, που επιβεβαίωσε την είδηση.

Μια πρωτοβουλία που με τη βοήθεια όλων μπορεί να γίνει viral και να ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό η τουριστική κίνηση στην περιοχή μας και αυτή την ειδικών συνθηκών καλοκαιρινή σαιζόν που είναι προ των πυλών.

Πιθανότατα αυτή η ξεχωριστή και με πολλά μηνύματα και νοήματα συνεδρίαση της Επιτροπής τουριστικής προβολής του δήμου Πρέβεζας, να γίνει με καρεκλάκια, αποστάσεις και την παρουσία εκπροσώπων των μέσων Ενημέρωσης.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια υπέροχη πρωτοβουλία και αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας, γι’ αυτό!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα