Δευτέρα, 23/05/2022 | 06:44

Επίδοση στον Πρόεδρο της Βουλής τη ετήσιας Έκθεσης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

216 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/04/2021, 1:23 μμ | 0 σχόλια

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας συναντήθηκε το πρωί με τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργο Πιτσιλή, ο οποίος του υπέβαλε την Ετήσια Έκθεση της Ανεξάρτητης Αρχής για το 2020.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη λειτουργία της ΑΑΔΕ σε αυτήν την ιδιαίτερη και δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας και στον καθοριστικό ρόλο που επιτελεί για την αποτελεσματική λειτουργία του κράτους, με σκοπό τη διαφύλαξη των δημοσίων εσόδων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΑΑΔΕ το 2020 προέβη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να διασφαλιστεί η επιχειρησιακή της λειτουργία, αναθεώρησε το σχεδιασμό και το έργο της ώστε να ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις ψηφιακές της υπηρεσίες προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη εξυπηρέτηση των πολιτών εν μέσω πανδημίας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας άκουσε με ενδιαφέρον τα στοιχεία που του παρέθεσε ο κ. Πιτσιλής και ανέφερε ότι η Έκθεση θα διαβιβαστεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, καθώς και στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής προκειμένου να ενημερωθούν οι βουλευτές και να ακολουθήσει κοινή συνεδρίαση.

Στη συνάντηση παρέστη και το μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Αρχής κ. Εμμανουέλα Τρούλη.

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα