Σάββατο, 15/06/2024 | 12:51

Δήμος Ιωαννιτών: 440.000 ευρώ για τρία σχολικά γυμναστήρια

504 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/04/2021, 2:50 μμ | 0 σχόλια

 

 

Τις μελέτες και την χρηματοδότηση για την συντήρηση και αναβάθμιση των γυμναστηρίων σε τρία σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Ιωαννιτών ενέκριναν οι «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ». 

Πρόκειται για τα γυμναστήρια στο 1ο Γυμνάσιο, στο 6ο ΕΠΑΛ και στο 3ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων. 

Ο συνολικός προϋπολογισμός των εργασιών που θα εκτελεστούν ανέρχεται στις 440.000 ευρώ. Οι πιστώσεις προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και η δημοπράτηση των εργασιών θα γίνει από τις «Κτιριακές Υποδομές» μέσα στον Μάιο. 

Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στις σχολικές μονάδες αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμο. Πέρα από τις άμεσες παρεμβάσεις που υλοποιεί με δικά του μέσα και μέσω των Σχολικών Επιτροπών αναζητά κάθε χρηματοδοτική πηγή για τις περιπτώσεις όπου απαιτείται ριζική ανακαίνιση.

Με το συγκεκριμένο έργο που θα εκτελέσουν οι «Κτιριακές Υποδομές» θα υπάρξει συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων στους συγκεκριμένους αθλητικούς χώρους.

Ο Δήμος Ιωαννιτών απευθύνει τις ευχαριστίες του στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών» Θανάση Γιάνναρη για την δρομολόγηση των παρεμβάσεων αυτών. Επίσης ευχαριστεί την βουλευτή Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα που συνέδραμε από την πλευρά της ώστε να υπάρχει η συγκεκριμένη θετική εξέλιξη. 

Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως η συνεργασία και ο συντονισμός μπορεί να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα