Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:09

Το μεγάλο Deal του Γεωργάκου! Μονιμοποιούνται οι συμβασιούχοι του Δήμου Πρέβεζας!

1059 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/03/2021, 10:54 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ταξίδι στην Αθήνα με επισκέψεις στα υπουργεία για ζητήματα του δήμου Πρέβεζας, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021.

Μία από τις επισκέψεις που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Πρέβεζας ήταν στο υπουργείο εσωτερικών όπου συναντήθηκε και  συνομίλησε για περίπου μία ώρα με τον υπουργό Μάκη Βορίδη.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας αξιοποίησε στο έπακρο την απόφαση του εφετείου Αθηνών που μονιμοποίησε συμβασιούχους σε δήμους της χώρας  με απόφασή του

Διαβάστε εδώ

Απόφαση-«σεισμός» για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων στους δήμους από το Εφετείο Αθηνών

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας με τις ευλογίες του υπουργού εσωτερικών Μάκη Βορίδη επιστρέφει στην Πρέβεζα, έχοντας- μετά από ένα μεγάλο Deal- ένα πολύ μεγάλο δώρο στις αποσκευές του.

Συμφωνήθηκε για να μην υπάρξουν δικαστικές διεκδικήσεις τη λύση για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων  στο δήμο Πρέβεζας να δώσουν το υπουργείο και ο Δήμος Πρέβεζας, με νομοθετική ρύθμιση.

Μετά τη συνάντηση και το μεγάλο DEAL Γεωργάκου-Βορίδη,  ο δήμος Πρέβεζας είναι από τους πρώτους της χώρας που πήρε το “πράσινο φως” για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων του, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Ασφαλώς είναι το πιο μεγάλο deal του Νίκου Γεωργάκου, στη μέχρι τώρα θητεία του ως δήμαρχος Πρέβεζας (μέχρι το επόμενο;).

Σε κάθε περίπτωση μπαίνει ένα τέλος στην αγωνία των ανθρώπων αυτών αφενός και αφετέρου ο Δήμος Πρέβεζας αυξάνει σε σημαντικό βαθμό τον αριθμό του εργατικού δυναμικού του και πάει για άλλα!

Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία που βεβαίως ανοίγει το δρόμο και σε άλλους δήμους της χώρας, που θα ενημερωθούν για τη διαδικασία με εγκύκλιο του υπουργείου εσωτερικών.

“Η μεγάλη αλλαγή που συντελείται πλέον στην ελληνική κοινωνία δημιουργεί τους αναγκαίους όρους σταθερότητας.” Δήλωσε ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση: Θα ήταν ευχής έργον να  μπορούσαν να μονιμοποιηθούν χωρίς δικαστικές διεκδικήσεις συμβασιούχοι του Δήμου Πρέβεζας. Υπάρχουν βέβαια δεδικασμένα και μακάρι το παραπάνω κείμενο να μη μείνει απλά το πρωταπριλιάτικό μας, αλλά να πάρει σάρκα και οστά με οποιοδήποτε τρόπο. Εμείς τηρήσαμε και φέτος το έθιμο της Πρωταπριλιάς! 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα