Τρίτη, 23/04/2024 | 17:04

Σημαντική ημέρα για το νοσοκομείο Πρέβεζας: Μονάδα αρνητικής πίεσης-Δωρεά από τον Π. Ρεμπή & την ΟΡΡΑΟΝ

918 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/03/2021, 1:43 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σημαντική ημέρα ήταν για το νοσοκομείο Πρέβεζας ή Πέμπτη  4η Μάρτη 2021 αφού εγκαταστάθηκε Μονάδα Αρνητικής Πίεσης στο Γενικό Νοσοκομείο με πρωτοβουλία και δωρεά του Κου Παναγιώτη Ρεμπή και της τεχνικής εταιρείας του ΟΡΡΑΟΝ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πρωί της Πέμπτης 4 Μαρτίου συνεργεία και τεχνικοί της εταιρείας, παρουσία του Διοικητή και του προσωπικού του Νοσοκομείου, εγκατέστησαν τη μονάδα στους δύο θαλάμους που τις τελευταίες μέρες διαμορφώθηκαν εσπευσμένα, για τη φιλοξενία κρουσμάτων Covid, στα πλαίσια της γενικότερης αντιμετώπισης της πανδημίας, προκειμένου και η πόλη μας να συνεισφέρει σε αυτή. 

Είναι δεδομένο ότι τέτοιες πρωτοβουλίες είναι άξιες συγχαρητηρίων και αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας στον κ. Παναγιώτη Ρεμπή και την εταιρεία του, για τη σημαντική αυτή προσφορά στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παναγιώτης Ρεμπής και η εταιρεία του ΟΡΡΑΟΝ δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο μας και μεριμνούν για την στήριξή του και μακάρι τα παραδείγματά Προσφοράς τους, να έβρισκαν και άλλους μιμητές…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα