Πέμπτη, 28/03/2024 | 20:08

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ

485 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/03/2021, 11:16 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ

Συνεχίζει δυναμικά η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας σε όλα τα μήκη και πλάτη του Νομού Πρέβεζας την επικοινωνιακή πολιτική της με εξωστρέφεια και στρατηγικό σχεδιασμό.

Μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάργας Κο Νικόλαο Ζαχαριά σειρά είχε ο Δήμαρχος Ζηρού Κος Νικόλαος Καλαντζής. Στην συνάντηση η οποία διήρκησε περίπου μια ώρα ο Πρόεδρος της Ένωσης Κος Πολύκαρπος Χαλκίδης συζήτησε μαζί  με το Δήμαρχο Ζηρού και συμφώνησαν ότι θα πρέπει να οργανωθεί και να συσταθεί εκ νέου η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου ώστε με την συνεργασία και βοήθεια που θα υπάρξει από κοινού να μπορέσουμε να προβάλλουμε και να αναδείξουμε τα αξιόλογα αρχαιολογικά μνημεία (Ρωμαϊκό Υδραγωγείο και Ορράον του Δήμου) όπως επίσης τις φυσικές ομορφιές που είναι η Λίμνη Ζηρού , Ο Κοκκινοπηλός , τα βότανα στον ορεινό όγκο του Δήμου , ο Ποταμός Λούρος που διασχίζει το Δήμο και ότι άλλο κρίνουμε χρήσιμο και απαραίτητο για την τουριστική προβολή.

Συμφωνήθηκε από τις δυο πλευρές ότι θα υπάρχει στενή επαφή το επόμενο διάστημα για την εξέλιξη και προώθηση τόσο της τουριστικής επιτροπής όσο και των συγκριτικών τουριστικών πλεονεκτημάτων του Δήμου.

Με τιμή

Το  Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα