Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:19

Τα “σπάει” το νέο τραγούδι του Tus “HASEL” με άρωμα Πρέβεζας

1432 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/03/2021, 9:23 πμ | 0 σχόλια

 

Με αναφορά στον Ισπανό Ράπερ “Pablo Hasel” είναι το καινούργιο τραγούδι του κορυφαίου Έλληνα ράπερ Tus (Χρήστου Τούση) ο οποίος είναι Παργινός και γράφει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο Ελληνικό πεντάγραμμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κομμάτι του Tus έκανε πρεμιέρα στο κανάλι του στο Youtube τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, ενώ μία μέρα πριν συνεχίζονταν οι διαδηλώσεις για τον Πάμπλο Χασέλ . Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ: Χιλιάδες ειρηνικοί διαδηλωτές πραγματοποίησαν νέες συγκεντρώσεις συμπαράστασης στον ράπερ, σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη και άλλες πόλεις, ζητώντας την αποφυλάκισή του. Ο Πάμπλο Χασέλ, έχει φυλακιστεί από τα μέσα του Φεβρουαρίου εξαιτίας αναρτήσεών του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter στις οποίες καταφερόταν εναντίον της μοναρχίας και των δυνάμεων επιβολής της τάξης.Φωνάζοντας «Λευτεριά στον Πάμπλο Χασέλ» και «είμαστε οι αντιφασίστες», εκατοντάδες άνθρωποι έκαναν πορεία στη Μαδρίτη, σε ήρεμο κλίμα, προτού διαλυθούν κατ’ απαίτηση της αστυνομίας, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Στη Βαρκελώνη, επίκεντρο των διαδηλώσεων σε ένδειξη υποστήριξης του καταλανού ράπερ, εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν πίσω από ένα πανό που απαιτούσε «πλήρη αμνηστία για τον Πάμπλο Χασέλ», και σε αυτή την περίπτωση σε ειρηνική ατμόσφαιρα, μετέδωσε δημοσιογράφος του ίδιου πρακτορείου.

Οι ειρηνικές διαδηλώσεις ήταν θεαματικά διαφορετικές από εκείνες του Φεβρουαρίου, που είχαν σημαδευτεί από επεισόδια.

Συγκεντρώσεις επρόκειτο να γίνουν και σε άλλες πόλεις, όπως η Πάλμα δε Μαγιόρκα.

Ο Πάμπλο Χασέλ, 32 ετών, καταδικάστηκε να εκτίσει εννιά μήνες φυλάκιση για εξύμνηση της «τρομοκρατίας», διότι μέσω Twitter χαρακτήρισε τον μονάρχη Χουάν Κάρλος τον Α΄ «μαφιόζο», έπλεξε το εγκώμιο ανθρώπων που ενέχονταν σε επιθέσεις και κατηγόρησε την αστυνομία για δολοφονίες και βασανισμούς μεταναστών και διαδηλωτών.

Η σύλληψή του τη 16η Φεβρουαρίου έγινε αφορμή να επανέλθει στο προσκήνιο η συζήτηση για την ελευθερία της έκφρασης στην Ισπανία, αλλά και να βαθύνει το χάσμα στην κυβέρνηση συνασπισμού μεταξύ των σοσιαλιστών του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ και το κόμμα Ουνίδος Ποδέμος της ριζοσπαστικής αριστεράς, το οποίο έχει ταχθεί υπέρ των διαδηλώσεων.

Πυροδότησε επίσης σειρά διαδηλώσεων και σε αρκετές περιπτώσεις βίαιων επεισοδίων, από τη Βαρκελόνη μέχρι τη Μαδρίτη, τη Βαλένθια και τη Γρανάδα.”

Σε ότι αφορά το νέο τραγούδι του Tus (Χρήστου Τούση) είναι κομματάρα, η παραγωγή του έγινε στην Πρέβεζα με τα παιδιά του CINEMATICON TV που έβγαλαν πλέον σε πανελλαδική εμβέλεια το αστείρευτο ταλέντο τους, ενώ παιδιά από την Πρέβεζα συμμετέχουν και στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού “HASEL”. Από το team του Cinematicon Tv, ο Κώστας Αθανασόπουλος, ο Αντρέας Χαρούπιας, ο Λάμπρος Κατσαρός, ενώ και η συμμετοχή στο βίντεο κλιπ του Φίλιππα Κακωνά, της Ιωάννας Νάτσου, αλλά και το γκράφιτι των παιδιών με το πρόσωπο του Πάμπλο Χασέλ, ενάντια στην λογοκρισία των καλλιτεχνών έδωσαν στο νέο τραγούδι του Tusάρα,  άρωμα Πρέβεζας.

Μπορείτε να απολαύσετε το νέο κομμάτι του κορυφαίου Έλληνα ράπερ στο παρακάτω λινκ

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, πάντα τέτοια!

Σπύρος Πλέουρας 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα