Πέμπτη, 25/04/2024 | 18:50

Πρέβεζα: Ο Βασίλης Κωστούλας και η αντιπολίτευση … πεζοδρομίου

798 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/03/2021, 1:56 μμ | 1 σχόλιο

 

Η μέρα ήταν ηλιόλουστη την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2021 και η διάθεση εξαιρετική των δημοτικών συμβούλων Πρέβεζας που συμμετέχουν στην οικονομική επιτροπή του δήμου Πρέβεζας.

Πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Πρέβεζας ασφαλώς με τηλεδιάσκεψη, ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, εξέταζε τους παρόντες και όταν ήρθε η συζήτηση για τον εκπρόσωπο της δημοτικής παράταξης “Στροφή στο μέλλον” Βασίλη Κωστούλα, ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Γρηγόρης Κουμπής που είναι και ολίγον… πειραχτήρι. εξήγησε ότι ο Βασίλης Κωστούλας που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν στην… οθόνη, “Έκανε αντιπολίτευση από το πεζοδρόμιο”. Μάλιστα ο κ. Κουμπής είπε το εξής: “Συνάντησα τον Βασίλη Κωστούλα και τον ρώτησα Βασίλη τι κάνεις εδώ; Αντιπολίτευση πεζοδρομίου; και μου απάντησε Ναι, ναι!”

Ο Βασίλης Κωστούλας που έχει μια σειρά από ευθύνες και ως ικανότατο τραπεζικό στέλεχος μπορεί στην ταχύτητα των απαντήσεων, να λέει “Ναι”, όμως το όλο σκηνικό ήταν ασφαλώς διανθισμένο με χιούμορ.

Χιομοριστική ήταν η ατάκα και του Κοσμά Κορωναίου πριν εμφανιστεί στην οθόνη ο Βασίλης Κωστούλας: “Ωραία, εμείς είμαστε κλεισμένοι και ο Βασίλης μαζεύει ψήφους”.

Τελικά ο Βασίλης Κωστούλας εμφανίστηκε στην οθόνη της Τηλεδιάσκεψης, ορεξάτος και χιουμοράτος, μάλιστα όταν ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος αναφέρθηκε στην παρουσία της Ευαγγελίας Ιωάννου, ο Βασίλης είπε σε άπταιστα Πρεβεζάνικα: “Καλημέρα … στη γειτόνισαμ”

Ηλιόλουστη η μέρα της Πέμπτης 19 Μαρτίου 2021, ηλιόλουστη ήταν και η διάθεση των δημοτικών συμβούλων Πρέβεζας που συμμετέχουν στην οικονομική επιτροπή του δήμου Πρέβεζας.

Σπύρος Πλέουρας

 

1 σχόλιο για “Πρέβεζα: Ο Βασίλης Κωστούλας και η αντιπολίτευση … πεζοδρομίου”

  1. Ο/Η ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ λέει:

    Πραγματικά σήμερα συναντηθήκαμε με τον Γρήγορη δύο φορές στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο και μια στη τηλεδιάσκεψη
    ΣΤΗ πρώτη μάλιστα του 《ασκησαμε》μαζί με τον Τάσο Αμάραντο αυστηρή κριτική
    Πάντως η ατάκα της οικονομικής ανήκει δικαιωματικά στο Κοσμά Κορωναιο και στο λεωφορείο παλιού μας συμπολίτη που θα το μετατρέψουμε σε ηλεκτρικό
    Ήταν μια εποικοδομητική οικονομική επιτροπή με τα απαραίτητα αστεία από όλους μας
    Υγεία σε όλους Καλή συνέχεια

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα