Παρασκευή, 19/04/2024 | 20:46

Πρέβεζα: Πρώτη φορά τόση δημόσια αμφισβήτηση για τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη

513 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/02/2021, 3:19 μμ | 0 σχόλια

 

 

Για πρώτη φορά στα χρονικά βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Περιφερειακής ενότητας Πρέβεζς, τόσο έντονη δημόσια αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση και η κριτική εστιάζεται στους Εθνικούς δρόμους και δη στην παραλιακή εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, κάποια άλλα σχόλια μιλούν για τη σύνδεση της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας με τους μεγάλους οδικούς άξονες κ.ο.κ.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης προέβη μάλιστα και στην ακόλουθη δήλωση (Διαβάστε εδώ https://www.tomistinenimerosi.gr/2021/02/%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b7-%ce%b7%cf%80%ce%b5%ce%af%cf%81%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85.html

κάτι που δείχνει ότι αφενός ενοχλήθηκε από αυτόν τον θόρυβο και αφετέρου δίνει τις δικές του εξηγήσεις για το πως έχει η κατάσταση και ποιες ενέργειες έχουν γίνει από την περιφέρεια.

Για να είμαστε δίκαιοι και τίμιοι ας είμαστε ρεαλιστές, υπήρχε καμία ώριμη μελέτη για τα ζητήματα οδοποιίας, η οποία για… Χ λόγους δεν προχώρησε;

Για το γεγονός ότι όντως απαιτούνται σημαντικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας και στις Εθνικές οδούς και απαιτείται η σύνδεση της περιοχής με τους μεγάλους οδικούς άξονες, για τα συγκεκριμένα ευθύνεται ο Καχριμάνης; Ευθύνεται και ο Καχριμάνης; ευθύνεται και ο Καχριμάνης ή μήπως τη μερίδα του λέοντος των ευθυνών την έχουμε εμείς; Ως ερώτηματα τα θέτω και στο “Εμείς” αναφέρομαι στους φυσικούς μας εκπροσώπους.

Υπάρχει από μία μερίδα κόσμου έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του περιφερειάρχη στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά, το αν είναι δικαιολογημένη όμως, αυτό θα το κρίνετε εσείς αγαπητοί μου αναγνώστες και αγαπητές μου αναγνώστριες.

Δε σας κρύβω ότι σε προσωπικό επίπεδο πέρυσι κατά την έλευση του τότε προέδρου της Δημοκρατίας στην Πρέβεζα, μπροστά σε όλους τους φορείς είχα και ο ίδιος μια έντονη συζήτηση με τον κ. Καχριμάνη.

Νομίζω όμως ότι η επίθεση στον Καχριμάνη είναι υπερβολική ως ένα σημείο, διότι ακόμα δεν στέγνωσαν τα… τρόπον τινά μελάνια μας, από τη στιγμή που η Περιφέρεια ηπείρου ενέκρινε το ποσό των 570 χιλιάδων ευρώ για το νοσκομείο Πρέβεζας. Η Περιφέρεια το έκανε, όχι το υπουργείο.

Επίσης στέκομαι σε δημοσιεύματα της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας  που εκθειάζουν τον Περιφερειάρχη Ηπείρου και για τον καθαρισμό της αρχαίας Νικόπολης και για μια σειρά από παρεμβάσεις και στα τόσα κονδύλια και έργα που έχουν βγει και συνεχίζουν να βγαίνουν για το νομό Πρέβεζας.

Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι εχθρός του νομού Πρέβεζας, φίλος είναι, σύμμαχος είναι, ο Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Τέλος θέλω να επισημάνω ότι με σωστή επικοινωνία και σαφήνεια, λύνονται όλα τα ζητήματα και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία γι’ αυτό!

 

Σπύρος Πλέουρας 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα