Πέμπτη, 28/03/2024 | 16:14

Πρέβεζα: Θλίψη έφυγε ο Γιάννης Κοντονής!

940 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/02/2021, 8:51 πμ | 0 σχόλια

 

Το μάθαμε καθυστερημένα και η στενοχώρια γίνεται μεγαλύτερη!

Ένας άνθρωπος έξω καρδιά, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έχανε τη διάθεση του χιούμορ ο Γιάννης κοντονής έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας σε θλίψη την κοινωνία της Πρέβεζας.

Πυροσβέστης στο επάγγελμα ο Γιάννης και ο φτερωτός Θεός ο έρωτας απέναντι από τη δουλειά του, του έριξε το βέλος του! Ακριβώς απέναντι από την εργασία του έμενε η γλυκιά μελαχροινή, η Βούλα!  Ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και  έφεραν στον κόσμο υπέροχα παιδιά.

Στην πρώτη καραντίνα ο Γιάννης, αντιμετώπιζε με χιούμορ την όλη κατάσταση, πολύ αγαπητός άνθρωπος, εξαιρετικός, γνήσιος. Η είδηση της φυγής του από τη ζωή πίκρανε πολύ κόσμο, γιατί ο Γιάννης Κοντονής ήταν γνήσιος, μοναδικός και αξεπέραστος.

Δε σας κρύβω ότι με τη φυγή του Γιάννη από τη ζωή φεύγει κι ένα κομμάτι της παιδικής μου ηλικίας τότε που ερχόμασταν οικογενειακώς από τη Σουηδία, εκείνο το καλοκαίρι, χωρίς σπίτι και μέναμε στης Βούλας. άνθρωποι τους οποίους πάντα εκτιμούσα, εκτιμώ, αγαπούσα και θα αγαπώ.

Η κόρη του Γιάννη, Νίκη, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook

Αγαπημένε μου πατέρα ζωή μου!! Καλό ταξίδι Πόσα ευχάριστω να σου φωνάξω πόσα? όσοι μας ξέρανε μπορούν να καταλάβουν τη σχέση μας δεν μπορούσε ο ένας χωρίς τον άλλον.. Ήσουν ο άντρας της ζωής μου ο μοναδικός! Εφυγες αθόρυβα κ ηρεμα όπως ήθελες Δεν σταμάτησες να μου λες πόσο μαγαπας κ ότι είμαι η Βασίλισσα σου Πόσα ευχάριστω μου είπες πατέρα..η τελευταία λέξη σου χθες πριν με αγκαλιάσεις για καληνύχτα …ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ αύριο θα βάλουμε νωρίτερα το ξυπνητήρι να πάμε για δουλειά…μα γιατί? Έτσι…δεν πήγαμε όμως μπαμπά φώναζα πατατο κ δεν πατούσες δεν με άκουγες Ειμαι περήφανη για σένα αγάπη μου πολύ περήφανη κ χαιρομαι που το ίδιο μου είπες κ εσύ!!!Ο πατέρας σου θα σου κάνει ένα δώρο το περιμενω μπαμπά…το περιμενω!!! ξέρεις εσύ… Ήλιε μου λάμψε στους ουρανούς Γλυκέ μου καλέ μου άνθρωπε…ΠΑΤΕΡΑ!!!!!!

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του Γιάννη Κοντονή!

Καλό ταξίδι άρχοντα Γιάννη!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα