Σάββατο, 20/04/2024 | 14:17

Πρέβεζα: Θλίψη! έφυγε από τη ζωή η Χρυσούλα Μπαλτά Λαμπρακούλη

1791 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/02/2021, 9:27 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μία ακόμη θλιβερή είδηση, ήρθε να ταράξει το κλίμα στη μικρή μας περιοχή. Η εκπαιδευτικός Χρύσα Μπαλτά- Λαμπρακούλη έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη στους δικούς της ανθρώπους, αλλά και στην κοινωνία της Πρέβεζας. Ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία της Πρέβεζας αφού μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για την Χρυσούλα οι Πρεβεζάνοι και οι Πρεβεζάνες.

Υπήρξε μία από τις γοητευτικότερες γυναίκες της Πρέβεζας, όλων των εποχών, καλόκαρδη, ευγενική,  δημιούργησε  μία υπέροχη οικογένεια με τον αείμνηστο  Μπάμπη Λαμπρακούλη και η τραγική ειρωνεία είναι ότι έφυγε από τη ζωή ανήμερα της εορτής του συζύγου της Χαράλαμπου Λαμπρακούλη.

Η απώλεια είναι μεγάλη για την κοινωνία της Πρέβεζας, αφού έφυγε από τη ζωή μία εξαιρετική καθηγήτρια κι ένας υπέροχος άνθρωπος.

Η Χρυσούλα θα συναντήσει στον Παράδεισο τον μαέστρο της, τον Μπάμπη Λαμπρακούλη.

Σε πολλές περιπτώσεις τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν το μέγεθος της απώλειας των ξεχωριστών, των μοναδικών ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή!

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους της Χρύσας Μπαλτά-Λαμπρακούλη.

Καλό σου ταξίδι Χρυσούλα! 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα