Παρασκευή, 19/04/2024 | 04:52

Πρέβεζα: Βρωμιά και δυσωδία! Κλαίει οικογένεια που την έχουν στιγματίσει

1034 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/02/2021, 10:45 πμ | 0 σχόλια

 

 

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει: “Κακό χωριό, τα λίγα σπίτια” και οι αλήθειες αυτής της παροιμίας είναι διαχρονικές. Και τι δεν ακούστηκε αυτές τις μέρες για τα κρούσματα κορονοϊού στην Πρέβεζα. 9 νέα κρούσματα ανακοίνωνε ο ΕΟΔΥ -πρόσεξτε- για την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας στο σύνολό της και … 30 διέδιδαν οι… καλοθελητές.

Και μέσα σ’ αυτό το κλίμα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, μεγαλοποίησης των γεγονότων και των κουτσομπολιών (Αν είναι δυνατόν και είμαστε στο 2021) στο στόχαστρο ορισμένων μπήκε μια οικογένεια από την Πρέβεζα που ήρθε στην ΤΟΜΗ στην ενημέρωση για να μας καταγγείλει τον κοινωνικό ρατσισμό που υφίσταται.

Η γιαγιά με τα δυο της παιδάκια με δάκρυα στα μάτια μας είπε: Έχουν διαδώσει σε όλη την Πρέβεζα ότι έχουμε κορονοϊό και διώχνουν τα παιδάκια μας από τα μαγαζιά! Είμαστε φτωχοί αλλά τίμιοι. Δεν έχουμε πειράξει ποτέ άνθρωπο γιατί να μας το κάνουν εμάς αυτό το κακό; Έχουμε κάνει τα τεστ, στο σπίτι της Κέρκυρας, δεν υπάρχει κορονοϊός.”

Δυστυχώς μιλάμε για βρωμιά και δυσωδία και μια οικογένεια που αισθάνεται ότι την έχουν στοχοποιήσει, αισθάνεται στιγματισμένη. Όσοι ξεκίνησαν τέτοιου είδους αστεία καλό είναι να τα σταματήσουν. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει η “ανθρωποφαγία” με τον κορονοϊό.

Σε μια περιοχή που θέλει να επενδύσει στον πολιτισμό και τον τουρισμό, τέτοιες ασχήμιες πρέπει να περιθωριοποιηθούν,  πρέπει να αφανιστούν.

Σπύρος Πλέουρας 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα