Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:13

Η δημόσια συγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη προς την Ηλιάνα Αραβή: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της»

577 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/02/2021, 1:03 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε στις καταγγελίες της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, παραδέχτηκε ότι είναι εκείνος το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται  και ζήτησε δημόσια συγνώμη από την ίδια και την οικογένειά της. Ο ίδιος εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής σε εκπομπή του OPEN και μίλησε για το περιστατικό λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν θέλω να κρυφτώ…ούτε να ακυρώσω τα λεγόμενά της».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ήταν ερωτευμένος με την μαθήτρια του και γι’ αυτό τη φλέρταρε ακόμα κι όταν εκείνη του είπε «Όχι».

Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: «Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου, αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της. Αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Τη γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή, όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν. Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω. Δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα».

»Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου, αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου”» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Τον είδα να κάνει δηλώσεις και να υποστηρίζει τις γυναίκες και έγινα έξω φρενών»

«Έγινα έξω φρενών γιατί ξέρω τι μου έκανε εμένα ο συγκεκριμένος. Μιλάω για έναν ηθοποιό, πολύ γνωστό κωμικό. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Είχα έρθει στη ηλικία 17μιση ετών από την Κύπρο και μου έκανε μάθημα στο πρώτο έτος. Με φλέρταρε διακριτικά στην αρχή. Δεν έδωσα σημασία, με πήγε σε μια οντισιόν για γνωστή σειρά που παιζόταν χρόνια πιθανόν για να με καλοπιάσει. Στη σειρά δεν με πήραν και άρχισε να με φλερτάρει πιο έντονα. Μέχρι που ένα πρωινό, με πήρε τηλέφωνο, αυνανιζόταν και μου μιλούσε πρόστυχα. Επέμενε να συμμετέχω μαζί του, εγώ του εξηγούσα ότι τον σέβομαι και τον θαυμάζω και ότι τον έχω σαν μπαμπά μου και μου είχαν κοπεί τα πόδια», αποκάλυψε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Όταν έχεις κάποιον είδωλο παθαίνεις σοκ. Έκλεισα το τηλέφωνο, το είχα πει στους γονείς μου, δεν το είπα στον διευθυντή της σχολής μου γιατί φοβόμουν ότι θα με διώξουν. Μετά από δύο χρόνια έμαθα ότι συνεχίζει να κάνει τα ίδια, έμαθα ότι ο διευθυντής δεν γνώριζε και όταν έμαθε τον αντικατέστησαν», είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός έχει προχωρήσει σε καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το όνομα του ηθοποιού βρίσκεται μέσα σε αυτή.

ΠΗΓΗ-Φώτος: zougla.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα