Πέμπτη, 28/03/2024 | 10:58

Αλκυονίδες μέρες-μέρες Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας- Του Σπύρου Πλέουρα

655 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/02/2021, 10:46 πμ | 0 σχόλια

 

Αλκυονίδες, οι μέρες που φέρνουν πλατιά χαμόγελα μέσα στον χειμώνα, χαμογελαστές μέρες και για το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας που το παρασύρει οτιδήποτε έχει ενσωματωμένη θετική ενέργεια και θετική σκέψη.

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας κρατά σταθερή πορεία απέναντι από το βαρύ και ασήκωτο χειμώνα εν μέσω πανδημίας.

Θεραπεία έστω για λίγο, από όλα μας βασανίζουν στην καθημερινότητά μας, το Καρναβάλι αποτελεί το ακλόνητο άλλοθι του κάθε πικραμένου.

Είναι η ευκαιρία της ψυχής που θέλει να αναπνεύσει, που θέλει να χαρεί και να ξεφύγει από τα κοινότυπα και τα τεττριμένα.

Σε καιρό πανδημίας που ζούμε, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ανέλαβε την πρωτοβουλία και ξεκίνησε τη διοργάνωση του Τηλεοπτικού Διαδικτυακού Καρναβαλιού 2021, μια πρωτοβουλία που μπορεί να μας φέρει πιο κοντά, έστω κι αν είμαστε σε… αποστάσεις!

Μέσα από βίντεο ακόμα και φωτογραφίες με Αποκριάτικες στολές, αποκριάτικο χορό, αποκριάτικο σκετσάκι, βίντεο λίγων δευτερολέπτων, αλλά και βίντεο λίγων λεπτών (το πολύ μέχρι 5-7 λεπτά) με αναφορά τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο (υπάρχουν πολλά μικρά και υπέροχα βίντεο  στο Youtube), το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, σε προσκαλεί να ζήσουμε όσο πιο έντονα γίνεται αυτή τη γιορτή.

Στη σελίδα του Facebook του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, υπάρχει η ακόλουθη ανακοίνωση

Give me a reason to fly…
Φίλες και φίλοι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας οι ώρες και οι μέρες περνούν και οι διαδικασίες προετοιμασίες για το φετινό τηλεοπτικό-διαδικτυακό Καρναβάλι 2021 εντείνονται… Γεμίζουμε τις στιγμές μας με Αποκριά με κάθε τρόπο, Με βίντεο (όταν τραβάμε με το το κινητό η λήψη να είναι στο πλάι) με χιουμοριστικά σκέτς από το Youtube κάνουμε βέβαια χρήση και του tik tok . Βίντεο λίγων δευτερολέπτων ή μέχρι 5 λεπτά από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και βίντεο με θέμα την αποκριά φορώντας τις Αποκριάτικες στολές μας από τα σπίτια μας. Τα βίντεο που δημιουργούμε τα στέλνουμε στο email
krom_knifedge@yahoo.com
Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική. Ελάτε να μοιραστούμε γέλιο, χαρά, κέφι, ζωντάνια, αυτή τη δύσκολη εποχή.
Καλό Καρναβάλι σε όλους και σε όλες ❤ ❤ ❤

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα