Πέμπτη, 28/03/2024 | 16:06

Πρέβεζα: Ο Θανάσης Ανωγιάτης καταγγέλει τη διαδικασία προσλήψεων στη ΔΕΥΑ

541 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/02/2021, 4:30 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο ΚΟΡΩΝΟΙΌΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

 

Ως αιρετό μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ είμαι αναγκασμένος να καταγγείλω την διαδικασία που ακολουθήθηκε στις πρόσφατες προσλήψεις 8μηνης διάρκειας στην Επιχείρηση (αλλά και στο Δήμο Πρέβεζας…) . Ακόμη και αν δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα, η απουσία οποιουδήποτε αξιολογικού κριτηρίου (πέραν των δεδομένων στενών χρονικών ορίων), στην επιλογή του προσωπικού, δημιουργεί περιβάλλον καχυποψίας και ενισχύει την επικρατούσα ατμόσφαιρα αδιαφάνειας. 

Δυστυχώς με πρόσχημα τον Κορωναϊό έχει καταστρατηγηθεί κάθε έννοια αξιοκρατίας και δικαίου. Παγιωμένες διαδικασίες δεν τηρούνται και κεκτημένα χρόνων αναιρούνται, όπως και στην περίπτωση των προσλήψεων στη ΔΕΥΑΠ. 

Δεν πρέπει κανείς να είναι ικανοποιημένος με διαδικασίες που προσβάλλουν την πλειοψηφία του κοινωνικού συνόλου, των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών και επαναφέρουν λογικές του «μπάρμπα στην Κορώνη», που οδήγησαν την χώρα στα μνημόνια και την ανυποληψία. 

Ούτε κανείς μπορεί ναι είναι περήφανος εκμεταλλευόμενος την μεγάλη ανάγκη των συμπολιτών μας για εργασία και εξασφάλιση ενός μεροκάματου.

Ο Δήμος Πρέβεζας για να προχωρήσει μπροστά και να ξεφύγει από την σημερινή μίζερη πραγματικότητα χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας και πρακτικών και όχι την υιοθέτηση αποτυχημένων μοντέλων Διοίκησης του παρελθόντος.

 

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΩΓΙΑΤΗΣ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα