Δευτέρα, 25/10/2021 | 22:14

Πάνω από 1.000 κρούσματα κορονοϊού περιμένουμε σήμερα-Επαναξιολούνται όλα!

143 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/02/2021, 4:31 μμ | 0 σχόλια

 

 

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν αναμένεται ακόμα και πριν την Παρασκευή να ανακοινωθούν νέα πιο σκληρά μέτρα για την Αττική. Αγωνία και για την Πάτρα όπου ο κορονοϊός διασπείρεται με απίστευτη ταχύτητα.

Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα από τα επιδημιολογικά στοιχεία στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν πάνω από 1.000 κρούσματα κορονοϊού και ίσως τα κρούσματα αυτά να αγγίξουν τα 1.200.

Η αγωνία πολλών είναι πλέον να δουν αν μεγάλο μερίδιο από τα κρούσματα θα έχουν η Αττική και η Αχαΐα καθώς η Πάτρα «βράζει» τα τελευταία 24ωρα και μάλιστα κερδίζουν έδαφος κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης.

Αν είναι έτσι η κατάσταση τότε το όριο των 1.000 κρουσμάτων που τεθεί από την κυβέρνηση θα ξεπεραστεί και αυτό σημαίνει νέα αυστηρότερα μέτρα στις περιοχές που είναι ήδη στο κόκκινο αλλά η πανδημία φαίνεται να μην ελέγχεται.

Μεταξύ των μέτρων αυτών δεν αποκλείεται να είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική από τις έξι το απόγευμα και όχι από τις 21:00 και αυτό αυτομάτως θα σημαίνει ότι στις 17.00 θα κλείνουν τα καταστήματα.

Πως θα γίνει η Αττική… Πάτρα

Αν ως το τέλος της εβδομάδας υπάρξει έξαρση των κρουσμάτων στον πολυπληθέστερο νομό της χώρας, τότε εκτιμάται πως θα υπάρξει μια εκρηκτική κατάσταση η οποία θα απειλήσει τη δημόσια υγεία και τις αντοχές των νοσοκομείων, κάτι με το οποίο ο κυβέρνηση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έρθει αντιμέτωπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr αν τελικά ο ημερήσιος αριθμός των κρουσμάτων υπερβεί τον αριθμό… 1000, τότε όλα επαναξιολογούνται. Ακόμη και η συνέχιση της λειτουργίας των Γυμνασίων, τα οποία χτύπησαν κουδούνι για τους μαθητές μόλις χθες, Δευτέρα.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα