Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:30

Κλέλια Ρένεση: Ευχαριστεί συνάδελφό της ηθοποιό που την έσωσε από τα δύσκολα

511 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/02/2021, 12:08 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μετά από αυτή τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων η Κλέλια Ρένεση στέλνει το δικό της μήνυμα

H ηθοποιός Kλέλια Ρένεση, η οποία πρωταγωνιστεί τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», και ενώ ο χώρος του θεάματος συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν, έκανε μια δημόσια δήλωση αγάπης για συνάδελφό της.

Μεσα σ αυτο το «καταγγελτικό» ευλογο κλιμα, το οποιο επικροτω κ θαυμαζω,..εχω μια παραδοξη αναγκη να κανω μια καταγγελια αλλου ειδους.. μια καταγγελια αγαπης.
Σε μια γκριζα στιγμη του θεατρικου δρομου μου, που εβλεπα δοντια σουβλερα να με κοιταζουν, ειχα την τυχη κ την ευλογια να εχω διπλα μου δυνατο, σθεναρο θηλυκό, που δεν λογαριαζε απο γρυλίσματα. Εκατσε μπροστα κ μας εκρυψε ολους πισω της. Την αγαπη της κ την ζεστασια της δεν θα την ξεχασω ποτε. Την φιλια της την κρατω για παντα. Γιατι μπορει οι λυκοι να ηταν αμολυτοι τοσο καιρο, αλλα κυκλοφορούσαν και λυκαινες. Λυκαινες που ξερουν οτι αν πεθανει το δικαιο, πεθαινει κ η ψυχη. Κ χωρις αυτη, ουτε «παιζεις» την ζωη, ουτε ζεις. Αυτες οι γυναικες μαζευουν απ το πατωμα ενα ενα τα ονειρα σου και στα βαζουν κατω απ το μαξιλαρι. Γιατι θελουν να βλεπουν τον κηπο ολανθιστο.
Ελισαβετ Κωνσταντινιδου σ’αγαπω απο δω ως το φεγγάρι @elisavet_konstantinidou_ ❤️

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα