Τρίτη, 19/03/2024 | 13:40

Συνεχίζονται οι φωτογραφίσεις του Δημάρχου Πρέβεζας-Υπέροχη φωτογραφία με τον Βορίδη!

611 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/01/2021, 12:24 μμ | 0 σχόλια

 

Ορισμένοι “κακεντρεχείς” ισχυρίζονται ότι ο νυν δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, έχει ξεπεράσει και τον “Μητσάρα”. Ξέρετε εκείνη τη συμπαθητική φατσούλα, που σε όλες τις συνεντεύξεις μετά από ποδοσφαιρικούς αγώνες εκεί στα 90’ς , έβγαζε το κεφαλάκι του για να φανεί στην κάμερα.

Κρατάμε αποστάσεις από τέτοιες απόψεις, αυτό που θεωρούμε δεδομένο είναι ότι ο κ. Γεωργάκος, ήδη έχει δημιουργήσει ένα καλό αρχείο φωτογραφιών, με πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Σ’ αυτά τα πλαίσια ο κ. Γεωργάκος συναντήθηκε με τον υπουργό εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Στο δελτίο τύπου του δήμου Πρέβεζας που ακολουθεί, σημειώνεται ότι ο κ. Γεωργάκος ευχαρίστησε τον κ. Βορίδη για την συνεργασία που είχαν, όταν ο κ. Βορίδης ήταν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Και ήταν τόσο καλή η συνεργασία που είχε ο νυν δήμαρχος Πρέβεζας με τον κ. Βορίδη όταν ήταν στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης, που ο δήμος Πρέβεζας, πήρε ένα …. τίποτα από το υπουργείο ανάπτυξης. Για τόσο καλή συνεργασία μιλάμε.

Μην τα θέλουμε όμως όλα δικά μας, μπορεί να μην πήρε τίποτα από το υπουργείο ανάπτυξης ο Δήμος Πρέβεζας επί δημαρχίας Γεωργάκου, όπως δεν παίρνει τίποτα  και από άλλα υπουργεία, όμως ο Δήμαρχος βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες εμπλουτίζοντας έτσι το φωτογραφικό του αρχείο.

Οι φωτογραφίσεις του Δημάρχου Πρέβεζας λοιπόν συνεχίζονται και η φωτογραφία με τον Βορίδη, είναι πραγματικά υπέροχη!

 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Δήμου Πρέβεζας

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Ν. Γεωργάκου με το νέο Υπουργό Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδη

Την πρώτη του συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας το μεσημέρι της Πέμπτης 21ης Ιανουαρίου με το νέο Υπουργό Εσωτερικών. Στο πλαίσιο της συνάντησης  ο Δήμαρχος Πρέβεζας συζήτησε με το Υπουργό θέματα που αφορούν τη σημερινή λειτουργία αλλά και δυσλειτουργία των Δήμων εξαιτίας του χαοτικού συστήματος της απλής αναλογικής, καθώς και μια σειρά παλαιών κακών πρακτικών οι οποίες θα ήταν ωφέλιμο να αλλαχθούν ή και απαλειφθούν με το αναμενόμενο νέο νομοσχέδιο για την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι δύο άνδρες  πραγματοποίησαν τη συνάντηση σε πολύ θετικό κλίμα και συζήτησαν μια σειρά αναγκαιοτήτων και προτεραιοτήτων που ενδιαφέρουν το Δήμο Πρέβεζας και ιδιαίτερα θεμάτων στον τομέα της αποκατάστασης προγενέστερων φυσικών καταστροφών. Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Ν. Γεωργάκος συνεχάρη τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδη για τα νέα σπουδαία καθήκοντα και την αποστολή υψίστης σημασίας ως προς την αναδιοργάνωση της λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  με την ολοκλήρωση του απαραίτητου νομοθετικού έργου που του εμπιστεύθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τέλος τον ευχαρίστησε για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν  κατά την περίοδο της θητείας του κου Βορίδη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με καταλυτικές παρεμβάσεις του και τον προσκάλεσε επίσημα να επισκεφθεί εκ νέου με τη νέα του ιδιότητα τον οικείο για τον Υπουργό Δήμο Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα