Τρίτη, 16/04/2024 | 18:24

Πρέβεζα: “Ζεστάθηκε” η αγορά με το καλημέρα

628 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/01/2021, 2:36 μμ | 0 σχόλια

 

 

Αυξημένη ήταν η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους της Πρέβεζας όπως στην Εθνικής Αντιστάσεως και τη Μπιζχανίου τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, σύμφωνα με μαρτυρίες καταστηματαρχών.

Την πρπώτη λοιπόν μέρα λειτουργίας των καταστημάτων, υπό συγκεκριμένους κανόνες,  και ήδη οι πολίτες κινήθηκαν  κρατώντας σακούλες από εμπορικά καταστήματα, ενώ σημαντικό ρόλο στο “ξεμούδιασμα” στις αγορές έπαιξε και το γεγονός ότι διανύουμε περίοδο εκπτώσεων.

Σύμφωνα με τον γνωστό επιχειρηματία της Πρέβεζας Δημήτρη Καρασαββίδη, η κίνηση την πρώτη μέρα άρσης των μέτρων και λειτουργίας του λιανεμπορίου, κρίνεται ικανοποιητική, εξήγησε ωστόσο ότι επικρατεί μια αβεβαιότητα για το αν θα υπάρξει κάτι ανάλογο το δεκαήμερο που ακολουθεί.

Σε κάθε περίπτωση οι επιχειρηματίες της Πρέβεζας τηρούν όλα τα μέτρα που προβλέπονται και ενημερώνουν ακόμα και πελάτες για τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων.

Μάσκες προστασίας, αντισηπτικά, αποστάσεις και αριθμός των καταναλωτών, είναι τρόπος ζωής πλέον και των καταστηματαρχών της Πρέβεζας.

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα