Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:22

Ζωντανή Εισαγωγή του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας

835 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/01/2021, 5:40 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ζωντανή Εισαγωγή του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας 

 

Καλό Καρναβάλι σε όλους και σε όλες!

 Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας λόγω των ειδικών συνθηκών ετοιμάζεται για ένα διαδικτυακό Καρναβάλι γεμάτο κέφι, χαρά, ζωή! Γιατί το Καρναβάλι είναι ζωή! 

Πως μπορείτε να συμμετέχετε; Δημιουργήστε  το δικό σας Αποκριάτικο βίντεο με τις στολές σας, με έναν αποκριάτικο χορό, ένα Αποκριάτικο σκετς, ή ένα μικρό βίντεο-σκετς, από τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο. 

Ανοιχτή πρόσκληση υπάρχει σε μουσικά σχήματα , σε χορευτικά σχήματα, σε θεατρικές ομάδες  που θέλουν να συμμετέχουν στις φετινές διαδικτυακές Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Εσείς που θα δημιουργήσετε το βίντεό σας, για να το συμπεριλάβουμε στις τηλεοπτικές διαδικτυακές αποκριάτικες μεταδόσεις μας, θα πρέπει να το έχετε ολοκληρωμένο μέχρι την 10η Φεβρουαρίου. Αφού το ετοιμάσετε θα το στείλετε με email στην παρακάτω διεύθυνση: 

krom_knifedge@yahoo.com

Περισσότερες λεπτομέρειες, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 8 το βράδυ στην… Εισαγωγή του φετινού Καρναβαλιού που θα είναι Live στο Youtube  στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=BvQ7HeYzkFE&ab_channel=CINEMATICONTV&fbclid=IwAR3hEWTcgvyb2y78aHM7ryKwY8cNcBM4M6sQz8VVkRvceiZvlQmngRgOPbs

Με ευλαβική προσοχή στην τήρηση των μέτρων, δημιουργούμε και σε συνθήκες Πανδημίας, πολύ απλά επειδή…

«Το Καλό το… Κομιτάτο, ξέρει κι άλλο Καρναβάλι»

Καλό Καρναβάλι σε όλους και σε όλες. 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα