Τρίτη, 19/03/2024 | 06:14

Δήμος Ιωαννιτών: Στηρίζουμε την τοπική αγορά, τηρούμε τα μέτρα

521 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/01/2021, 11:43 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

«Ο Νομός μας, ειδικά όμως η πόλη των Ιωαννίνων, μετά από πολλές θυσίες και μεγάλη προσπάθεια έχουν πετύχει μία πολύ καλή επιδημιολογική εικόνα. Την εικόνα αυτή πρέπει να την διαφυλάξουμε. Είναι υποχρέωση όλων μας».

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με αφορμή την εξέλιξη της πανδημίας και παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς η οποία ξεκίνησε κανονικά την λειτουργία της.

«Από τις αρχές Οκτωβρίου η περιοχή μας βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Σε τέτοιες καταστάσεις αυτό που προέχει είναι η υγεία. Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες, εξαιρετικά δύσκολοι. Σήμερα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα επιστροφής στην καθημερινότητα. Ένα βήμα που πρέπει να πετύχει ώστε να ακολουθήσουν τα επόμενα», σημείωσε.

«Η λειτουργία της αγοράς είναι αυτή που δίνει που ζωή στην πόλη. Είναι ώρα ως καταναλωτές να στηρίξουμε την τοπική αγορά και μαζί να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία», τόνισε ο κ. Ελισάφ.

Ο Δήμος Ιωαννιτών, είναι ο μοναδικός της χώρας που έχει στηρίξει την επιχειρηματικότητα με δύο δέσμες μέτρων αναγνωρίζοντας τις δύσκολες καταστάσεις που προκλήθηκαν από την πανδημία.

Ο Δήμος έχοντας πλήρη εικόνα για τις συνέπειες που προκλήθηκαν θεωρεί ότι η στήριξη από το κεντρικό κράτος θα πρέπει να είναι συνεχής και τους επόμενους μήνες ώστε να περιοριστούν οι συνέπειες.

Αυτό έχει διαβιβαστεί σε όλα τα αρμόδια υπουργεία.

«Η τοπική αγορά μας χρειάζεται. Τώρα μπορούμε να αποδείξουμε έμπρακτα την στήριξή μας. Πρέπει να το κάνουμε με τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων. Με προσοχή και αποφεύγοντας οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει υγειονομικά προβλήματα. Στηρίζουμε την αγορά, στηρίζουμε τους μικρομεσαίους, προσέχουμε για να μην αφήσουμε περιθώρια στον ιό που δυστυχώς εξακολουθεί να υπάρχει», κατέληξε ο Δήμαρχος. 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα