Πέμπτη, 28/03/2024 | 10:28

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

552 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/01/2021, 2:11 μμ | 0 σχόλια

 

 

Υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Ηγουμενίτσας και της «MES ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» η σύμβαση για την αναβάθμιση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας με την προμήθεια και εγκατάσταση ενός (1) κεντρικού ηλεκτρονικού συστήματος τηλεδιαχείρισης δικτύων ηλεκτροφωτισμού και 230 φωτιστικών σωμάτων με σύστημα φωτεινών πηγών τεχνολογίας LED και ελεγκτή φωτιστικού για το σύστημα τηλεδιαχείρισης. 

 

Συγκεκριμένα τα 113 φωτιστικά θα είναι κατάλληλα για οδοφωτισμό για την παραλιακή οδό Αγ. Αποστόλων, την οδό Εθν. Αντιστάσεως & 28ης Οκτωβρίου, τα 105 θα είναι κρεμαστού τύπου κατάλληλα για αστικούς δρόμους για την οδό Κύπρου και τις παρόδους της και τα 12 θα είναι τύπου κορυφής κατάλληλα για πλατείες και πεζόδρομους, για την κεντρική παιδική χαρά επί της παραλιακής οδού Εθν. Αντιστάσεως.

 

Οι ανωτέρω αλλαγές θα επιφέρουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες για εύρυθμη και πιο ποιοτική λειτουργία του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας. 

 

Η πράξη έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 – 2020 στο έργο “Development Of Connections between the Key ports of Brindisi and Igoumenitsa” και ακρωνύμιο “DOCK-BI” και είναι συνολικού προϋπολογισμού 271.949,99€.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα