Πέμπτη, 18/04/2024 | 19:25

Βίντεο-σοκ: Ξύλο σε ανήλικο μέχρι λιποθυμίας από την παρέα των τραμπούκων του μετρό

780 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/01/2021, 11:24 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Ένα σοκαριστικό βίντεο φέρνει στο φως η ιστοσελίδα newsit.gr, όπου καταγράφεται ο ξυλοδαρμός ενός ανήλικου παιδιού από μια παρέα συνομηλίκων του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα πρόκειται για την παρέα των ανήλικων αδελφών που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο Μετρό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, τα αδέρφια είχαν συστήσει συμμορία μαζί με φίλους τους και τρομοκρατούν άλλους ανήλικους στις περιοχές του Περιστερίου και του Ίλιον.

Στο βίντεο που παρουσιάζεται, ένας άλλος ανήλικος μαθητής- «αναπόσπαστο» όμως μέλος της συμμορίας- μετά το τέλος του μαθήματος κυνηγάει και πιάνει έναν συμμαθητή του, τον οποίο και γρονθοκοπεί στο κεφάλι. Το θύμα μάλιστα πέφτει στον πεζόδρομο και οι υπόλοιποι γελάνε επειδή έχασε τις αισθήσεις του, δεχόμενος μόνο μια γροθιά.

Ο ανήλικος είναι τελείως ανυπεράσπιστος και τρέχει για ώρα στο δρόμο ώστε να ξεφύγει ωστόσο τελικά τον προλαβαίνουν. Μάλιστα όλη τη διαδρομή με το κυνηγητό «απαθανατίζουν» οι φίλοι του τραμπούκου με την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου, ξεσπώντας σε κραυγές ικανοποίησης και ευχαρίστησης που αργά ή γρήγορα το θύμα τους θα έχει ακινητοποιηθεί.

Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα newsit.gr, τόσο ο πρωταγωνιστής του βίντεο όσο και τα δυο αδέλφια που ξυλοκόπησαν με γροθιές και κλωτσιές τον σταθμάρχη, καταληστεύουν συμμαθητές τους στο ΕΠΑΛ του Περιστερίου αρπάζοντάς τους κινητά τηλέφωνα αλλά και χρήματα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα