Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:11

Φέτος αφήνουμε τα Νew Year’s Resolutions στη ΔΩΔΩΝΗ

695 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/12/2020, 3:54 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η εταιρεία προσκαλεί το κοινό να λάβει μέρος σε έναν πρωτότυπο Instagram διαγωνισμό για να διεκδικήσει γευστικά δώρα

 

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τη φετινή χρονιά, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ προσκαλεί το κοινό να…υποστηρίξει τα πρωτότυπα New Year’s Resolutions που έχει θέσει για το 2021, μέσω του Instagram λογαριασμού της, και να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα με την υπογραφή της ΔΩΔΩΝΗ. 

 

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλοτε, έχουμε την ανάγκη να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, να θέσουμε νέους στόχους και να τους τηρήσουμε. Με αφορμή αυτό, η ΔΩΔΩΝΗ θέλησε να εμπνεύσει και να καθορίσει τoυς δικούς της στόχους για το 2021, προσκαλώντας τους χρήστες σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, από τις 17 έως τις 31 Δεκεμβρίου καλεί τους χρήστες του Instagram να εξερευνήσουν τα New Year’s Resolutions της, να «ανεβάσουν» μια φωτογραφία σε μορφή story στο προφίλ τους με τον στόχο της ΔΩΔΩΝΗ για το νέο έτος που τους εκφράζει πιο πολύ χρησιμοποιώντας τα νέα stickers της και να κάνουν tag @dodoni.eu.

 

Μέσα από αυτή την ενέργεια, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 10 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ και 10 cooler bags γεμάτα με αγνά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ με τη Γεύση του Καλού!

 

Με κυρίαρχο συστατικό το 100% ελληνικό γάλα και τις αγνότερες πρώτες ύλες, η ΔΩΔΩΝΗ βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές και τις φετινές γιορτές δημιουργώντας και προσφέροντας  αυθεντικά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως η πασίγνωστη φέτα ΔΩΔΩΝΗ τα γιαούρτια ΔΩΔΩΝΗ, τα κίτρινα τυριά και πολλά άλλα που ξεχωρίζουν για την πλούσια γεύση τους.

 

Η ενέργεια «Νew year’s resolutions» σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την

MRM//McCANN Athens για την ΔΩΔΩΝΗ.

 

#NewYearsResolution Να µην αφήσουµε καµία χωριάτικη, “γυµνή”

#NewYearsResolution Η φέτα µας να είναι Π.Ο.Π. Όχι, όµως, mainstream

#NewYearsResolution Να έχουµε και στο χωριό µας brunch

#NewYearsResolution Να στηρίξουµε κάθε «από ∆ευτέρα, δίαιτα» σου

#NewYearsResolution Να κάνουµε τις γλάστρες σε κάθε σχολείο

#NewYearsResolution Να βγάζουµε κίτρινη σε κάθε τοστ.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα