Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:08

Στην συχνότητα της ΕΡΤ 3 ο Αμβρακικός Κόλπος (VIDEO)

724 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/11/2020, 3:33 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μεγάλο κεφάλαιο ο Αμβρακικός Κόλπος για τον εναλλακτικό τουρισμό του Νομού μας. Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων συνεχίζει να κρατάει ψηλά , ζωντανή και όρθια την προβολή του Νομού της Πρέβεζας με επίκεντρο αυτή τη φορά τον μεγαλύτερο Υδροβιότοπο των Βαλκανίων με 296 είδη πουλιών , τον Αμβρακικό Κόλπο με πλούσια χλωρίδα και πανίδα.

            Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κος Πολύκαρπος Χαλκίδης ανέλυσε μαζί με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Κάθε μέρα Ελλάδα» Κο Δημήτρη Κουγιουμτζόπουλο την σημαντικότητα και την σπουδαιότητα του Αμβρακικού Κόλπου για τον εναλλακτικό Τουρισμό της περιοχής αλλά και την οικονομική στήριξη σε οικογένειες και επιχειρήσεις που έχουν επενδύσει σε αυτόν. Όταν λέμε ευλογημένος τόπος η Πρέβεζα το εννοούμε και το επαληθεύουμε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον φίλο και συνεργάτη Γιάννη Γιοβάνο όπου με τα σκάφη του και με την δυναμική του παρουσία στην κρουαζιέρα του Αμβρακικού μας περιήγησε , μας έδειξε τα ιδιαίτερα στοιχεία του Κόλπου όπως Δελφίνια , Χελώνες Καρέτα-καρέτα , ψάρια και τα σπάνια πουλιά που βρίσκονται στο οικοσύστημα αυτό. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον δημοσιογράφο Βασίλη Σιώμο όπου με την κάμερά του και με την εμπειρία του αποθανάτισε όλες τις όμορφες εικόνες που διαθέσαμε στην εκπομπή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές της εκπομπής «Κάθε μέρα Ελλάδα» αλλά και στην κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ-3 που μας δίνει πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο και βήμα για την τουριστική προβολή του Νομού μας.

Με τιμή

Το  Δ.Σ.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα