Παρασκευή, 19/04/2024 | 17:04

Σκάνδαλο στην British Airways: Αεροσυνοδός-call girl προσφέρει τις υπηρεσίες της εν ώρα πτήσης

799 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/11/2020, 3:28 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ερωτικές υπηρεσίες επί πληρωμή σε επιβάτες – ακόμη και κατά τη διάρκειας της πτήσης – φέρεται να προσφέρει μία αεροσυνοδός της British Airways. Η διοίκηση της αεροπορικής εταιρίας έχει διατάξει εσωτερική έρευνα για τον εντοπισμό της αεροσυνοδού-call girl, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο όλο αυτό να πρόκειται για φάρσα.

Η εν λόγω αεροσυνοδός, γνωστή με το ψευδώνυμο «AirHostess71», διαφημίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει και τα προσόντα της μέσω των social media. Δημοσιεύει στο Facebook φωτογραφίες με τα καλλίγραμμα πόδια της -νωχελικά απλωμένα σε αεροπορικά καθίσματα -, ενώ σε κάποιες από τις πιο τολμηρές πόζες της, σηκώνει τη φούστα της στολής και αποκαλύπτει τα οπίσθια της.

Δείτε φωτογραφίες:

  

Οι αναρτήσεις-αγγελίες της «AirHostess71», σύμφωνα με την DailyMail, είναι αρκετά αναλυτικές και αληθοφανείς. Χρεώνει 50 λίρες το ραντεβού, με τις προβλεπόμενες προσαυξήσεις αναλόγως της επιπλέον ειδικής φροντίδας που ενδέχεται να απαιτήσει ο επιβάτης/πελάτης. Μάλιστα, αν κάποιος θέλει να αγοράσει τα εσώρουχα της μπορεί να το κάνει, δίνοντας 25 λίρες.

 

Η «AirHostess71» ισχυρίζεται ότι είναι μέλος πληρώματος ιπταμένων με βάση το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, ενώ επικαλείται μαρτυρίες συναδέλφων της ότι οι έξτρα υπηρεσίες που προσφέρει είναι 100% αληθινές. Tο ενδεχόμενο να πρόκειται για φάρσα -όπως αναφέρει η DailyMail- παραμένει ανοιχτό, η διοίκηση όμως της British Airways διέταξε εσωτερική έρευνα για τον εντοπισμό της αεροσυνοδού-call girl.

Πηγή φωτογραφιών: DailyMail / Facebook

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα