Τρίτη, 19/03/2024 | 10:42

Δωρεάν Ηλεκτρονικό Ράφι Πωλήσεων από το Επιμελητήριο Άρτας

385 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/11/2020, 2:06 μμ | 0 σχόλια

 

 

«Δωρεάν Ηλεκτρονικό Ράφι Πωλήσεων από το Επιμελητήριο Άρτας –  Ανταποδοτική Υπηρεσία προς τα μέλη του για την ανάπτυξη των online πωλήσεων και διατήρηση θέσεων εργασίας σε καιρούς κορωνοϊού»

 

Το Επιμελητήριο Άρτας, ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της εποχής, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις μέλη του να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ το δικό τους «ράφι» και να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, η οποία είναι διαθέσιμη και λειτουργεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, αλλά και στην ηλεκτρονική δ/νση www.artamarket.gr στο διαδίκτυο. 

Ειδικότερα το Επιμελητήριο Άρτας προσφέρει:

 

  • Προβολή και Ηλεκτρονικές Πωλήσεις στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά Μελών

 

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (e-Mall) δίνει τη δυνατότητα Προβολής (βιτρίνα), αλλά και Ηλεκτρονικών πωλήσεων (e-shop) των τοπικών, αλλά και άλλων προϊόντων χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής, εύκολα και απλά. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Καταστήματος, που ενσωματώνεται εύκολα και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης.

Αποτελεί τον πιο σύγχρονο Επιχειρηματικό Οδηγό για όλες τις επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου, με αυτοδιαχείριση περιεχομένου και Online πωλήσεων. Ένα ηλεκτρονικό τοπικό e-Mall για όλες τις Τοπικές Επιχειρήσεις της Άρτας. Ένα Ηλεκτρονικό Ράφι Προβολής των Τοπικών Επιχειρήσεων & Προϊόντων Λιανικής-Χονδρικής στα Ελληνικά και Αγγλικά. Με εύκολη δημιουργία κάθετων αγορών π.χ: Λιανική Αγορά συγκεκριμένης πόλης (ή περιοχής), Τοπικά/Παραδοσιακά Προϊόντα, Έπιπλα, Παπούτσια, Κρέατα/Πουλερικά, Ψάρια, Κατεψυγμένα, Δώρα, Υπηρεσίες κλπ. Προβάλλεστε διεθνώς και όλες οι επιχειρήσεις, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα B2B Συνεργασιών Χονδρικής.  

  • Προβολή και Ηλεκτρονικές Πωλήσεις στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά, www.directmarket.gr 

Προσφέρεται με το ίδιο εταιρικό προφίλ προβολή και στην Πανελλαδική Ηλεκτρονική βιτρίνα, δηλαδή ένα ακόμα Ηλεκτρονικό Ράφι για όλες τις Επιχειρήσεις του Νομού Άρτας, που αξιοποιεί όλες τις τελευταίες τάσεις και δυνατότητες της αγοράς στο e-Επιχειρείν στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Δίνεται η δυνατότητα αυτοδιαχειριζόμενου ηλεκτρονικού καταστήματος (ηλεκτρονικό ράφι) και διασύνδεσης του με την Τοπική Αγοράς Άρτας δηλαδή 2 βιτρίνες: της Τοπικής αγοράς του Νομού Άρτας προσβάσιμη μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου και με το ίδιο ακριβώς προφίλ, της Πανελλήνιας Ηλεκτρονικής αγοράς Directmarket.gr, που προβάλλει σήμερα 1.500.000 προϊόντα από 1500 Επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα παρέχεται και ΔΩΡΕΑΝ διασύνδεση του ηλεκτρονικού ραφιού με την τοπική και Πανελλήνια Πύλη Τουρισμού www.Filoxeno.com στην κατηγορία Τοπική Αγορά, που επίσης προβάλει όλες τις Επιχειρήσεις, που ασχολούνται με τον Τουρισμό (καταλύματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, δραστηριότητες, τουριστικά πρακτορεία κλπ), αλλά και τα Καταστήματα Λιανικής της κάθε τοπικής αγοράς.

Κάθε προβολή (το περιεχόμενο, οι παραγγελίες, οι τιμές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων) είναι αυτοδιαχειριζόμενη αποκλειστικά από την κάθε επιχείρηση, ενώ είναι εφικτή η αυτόματη διασύνδεση των υπαρχόντων e-shop του Νομού Άρτας με την αγορά μέσω αρχείου XML (απλά στέλνοντας το link με τα προϊόντα της επιχείρησης).

Οι προσφερόμενες ανταποδοτικές υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ. Είναι προσβάσιμες μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Άρτας, αλλά και από την διεύθυνση www.artamarket.gr

Δεν απαιτείται καμία υποδομή από τις επιχειρήσεις παρά μόνο σύνδεση στο Internet. Eίναι εύκολες στη χρήση και πλήρως αυτοδιαχειριζόμενες από τα μέλη του Επιμελητηρίου Άρτας. Παρέχεται πλήρης εξ αποστάσεως υποστήριξη από το συνεργάτη του Επιμελητηρίου στους χρήστες, καθώς και εκπαιδευτικό υλικό για την εύκολη εκμάθηση και χρήση τους.

Αποκτήστε σήμερα από Επιμελητήριο Άρτας τις Πανελλαδικές Υπηρεσίες Προβολής και Ηλεκτρονικού Εμπορίου, και ξεπεράστε εύκολα τα περιοριστικά σύνορα της επιχειρηματικότητας σας, τα προβλήματα με τον κορωνοϊό και διατηρείστε τις πωλήσεις στους τοπικούς κατοίκους, επισκέπτες και σε όλη την Ελλάδα,  καθώς και τις θέσεις εργασίας για την επιχείρηση σας.

Η χρήση των υπηρεσιών μπορεί να ξεκινήσει αμέσως μετά από online εγγραφή στην Τοπική Αγορά, διότι η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ είναι ήδη στο διαδίκτυο. Περισσότερες πληροφορίες στο Επιμελητήριο Άρτας στο τηλέφωνο 2681028728. 

Το Επιμελητήριο Άρτας στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές επιχειρήσεις με στόχο την ανάπτυξη της Ανταγωνιστικότητας & της Εξωστρέφειας τους. 

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, είναι αρωγός και αποτελεί εγγύηση στην προσπάθειά τους για την αύξηση της προβολής και των πωλήσεών τους, αλλά και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τις τοπικές επιχειρήσεις και τους λογιστικούς ή οικονομικούς συμβούλους τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα